På våra rundresor upplever ni mer!

Våra rundresor erbjuder en bred variation av upplevelser med mycket att välja bland. Gemensamt för alla resor är våra kunniga och uppskattade guider som följer med under resan. Ni kan vara säker på en sak – ni är i goda händer från start till mål. Våra svensktalande guider lever i Sydafrika och alla vill de visa er sina guldkorn i Södra Afrika. I deras sällskap och med deras erfarenheter av landet kommer ni snabbt nära resmålet, kulturen och lokalbefolkningen. De visar er sina favoritplatser och berättar var man äter den godaste maten och hittar den bästa shoppingen. Dessutom tar de hand om allt det praktiska och finns där om ni har frågor eller vill ha ytterligare tips. Välj en rundresa och få personlig service varje dag!

Se alla våra avgångar

Karta

Välj vilka resor ni är intresserade av i vänstra hörnet på kartan. Vissa avgångar kan ha andra boende eller andra avvikelser än vad som visas på kartan.

Rundresor

Här kan ni fördjupa er i våra underbara rundresor.

Ett smakprov av Sydafrika

Mat, Vin & The Big Five

Denna populära resa passar er som i lugnt tempo vill få ett smakprov av Sydafrika - safari, vin och mat!

Antal dagar:

13 dagar

Pris från:

38 900 kr

Fullspäckat med vinprovningar!

Vin & Safari i Sydafrika

Under denna resa upplever vi Sydafrika med guldkant! Vi njuter av förstklassig mat och fantastiska viner, bor på boenden med hög standard och får ta del av safari i världsklass.

Antal dagar:

17 dagar

Pris från:

49 900 kr

Tid för upplevelser

Lilla Sydafrikaresan

Upplev imponerande Drakensbergen, safari i Krugerparken, sol och bad, vindistriktet Stellenbosch och vackra Kapstaden. Denna resa håller ett lugnare tempo med mer tid för egna aktiviteter.

Antal dagar:

18 dagar

Pris från:

39 900 kr

Familjeresa Sydafrika. En resa för alla åldrar

Familjeresa i Sydafrika

Den här underbara resan riktar sig till familjer som tillsammans under skolloven vill uppleva spännande safari och se vackra Kapstaden!

Antal dagar:

11 dagar

Pris från:

30 900 kr

Sydafrika för djur & naturälskaren

Safari & Kapstaden

På denna underbara resa har vi fokuserat på spännande djurmöten med bland annat safari i Krugerparken, Thanda Private Game Reserve, flodkryssing i UNESCO-skyddade staden St. Lucia och lediga dagar i Kapstaden.

Antal dagar:

19 dagar

Pris från:

44 800 kr

Resan du sent ska glömma

Nicos pärlor i södra Afrika

Upptäck södra Afrikas höjdpunkter tillsammans med vår mycket uppskattade guide Nico - Namibia, Botswana och Zimbabwe!

Antal dagar:

20 dagar

Pris från:

59 900 kr

Golfpärlorna i Western Cape!

Golfresa Deluxe i Western Cape

Följ med på denna golfresa deluxe med svensktalande guide, här spelar ni på fantastiska golfbanor i Western Cape, äter middag på Ernie Els Restaurang och provar vin i Stellenbosch. Resan har allt en golfare kan drömma om!

Antal dagar:

14 dagar

Pris från:

44 995 kr

En golfares drömresa

Golf & The Big Five längs Garden Route

Förverkliga drömmen om en nyårsgolfresa med svensktalande guide längs den vackra kuststräckan Garden Route med fokus på Fancourt Golf Estate.

Antal dagar:

15 dagar

Pris från:

57 995 kr

Golfresan med extra allt

Golfsafari i Sydafrika

Tag chansen att spela golf i Sydafrika! Vi erbjuder rundresor med svensktalande guide som avslutas med spännande safari på Thanda Private Game Reserve i KwaZulu-Natal.

Antal dagar:

15 dagar

Pris från:

46 995 kr

Några av Sydafrikas absoluta pärlor

Safari, Garden Route & Kapstaden

Detta är den perfekta resan för er som vill uppleva några av Sydafrikas absoluta pärlor - safari, upplevelsefyllda kuststräckan Garden Route och vackra Kapstaden.

Antal dagar:

18 dagar

Pris från:

41 900 kr

Det bästa av Sydafrika

Stora Sydafrikaresan

Den ultimata resan för er som vill uppleva Sydafrikas absoluta höjdpunkter. Den perfekta mixen av naturupplevelser, djurmöten, kulturinslag, nya smaker och gott vin. Varför välja när man kan få allt?

Antal dagar:

23 dagar

Pris från:

48 900 kr

Fira nyår i bushen!

Nyårsresa i Sydafrika

På denna underbara resa kombinerar vi bland annat safari i Krugerparken med kultur i kungariket eSwatini, UNESCO-skyddade staden St. Lucia och lediga dagar i Kapstaden.

Antal dagar:

16 dagar

Pris från:

42 900 kr

Förlängningar

Förläng gärna er rundresa med exempelvis de mäktiga Victoriafallen eller några dagar med sol och avkoppling på Mauritius.

Läs mer om våra förlängningar