På våra rundresor upplever du mer!

Våra rundresor erbjuder en bred variation av upplevelser med mycket att välja bland. Gemensamt för alla resor är våra kunniga och uppskattade guider som följer med under resan. Du kan vara säker på en sak – du är i goda händer från start till mål. Våra svensktalande guider lever i Sydafrika och alla vill de visa dig sina guldkorn i Södra Afrika. I deras sällskap och med deras erfarenheter av landet kommer du snabbt nära resmålet, kulturen och lokalbefolkningen. De visar dig sina favoritplatser och berättar var du äter den godaste maten och hittar den bästa shoppingen. Dessutom tar de hand om allt det praktiska och finns där om du har frågor eller vill ha ytterligare tips. Välj en rundresa och få personlig service varje dag!

Se alla våra avgångar här!

Karta

Välj vilka resor ni är intresserade av i vänstra hörnet på kartan. Vissa avgångar kan ha andra boende eller andra avvikelser än vad som visas på kartan.

Rundresor

Här kan ni fördjupa er i våra underbara rundresor.

Golfresan med extra allt

Golfsafari i Sydafrika

Tag chansen att spela golf i Sydafrika! Vi erbjuder fyra rundresor med svensktalande guide som avslutas med spännande safari på Thanda Private Game Reserve i KwaZulu-Natal.

Antal dagar:

15 dagar

Pris från:

39 995 kr

En golfares drömresa

Golf & The Big Five längs Garden Route

Förverkliga drömmen om en nyårsgolfresa med svensktalande guide längs den vackra kuststräckan Garden Route med fokus på Fancourt Golf Estate.

Antal dagar:

15 dagar

Pris från:

52 995 kr

Sydafrikaresors 20-årsjubileumsresa!

Jubileumsresan

En jubileumsresa där vi upplever det bästa som Sydafrika har att erbjuda. Spännande safari, god mat och fantastiska viner!

Antal dagar:

17 dagar

Pris från:

48 800 kr

Familjeresa Sydafrika. En resa för alla åldrar

Familjeresa i Sydafrika

Självklart kan hela familjen resa till Sydafrika! Denna välkomponerade resa riktar sig till familjer som vill uppleva Sydafrika tillsammans under skolloven.

Antal dagar:

11 dagar

Pris från:

29 900 kr

Det bästa av Sydafrika

Stora Sydafrikaresan

Den ultimata resan för er som vill uppleva Sydafrikas absoluta höjdpunkter. Den perfekta mixen av naturupplevelser, djurmöten, kulturinslag, nya smaker och gott vin. Varför välja bort när man kan få allt?

Antal dagar:

23 dagar

Pris från:

43 900 kr

Fira nyår i bushen!

Nyårsresa i Sydafrika

På denna underbara resa kombinerar vi bland annat safari i Krugerparken med kultur i kungariket eSwatini, UNESCO-skyddade staden St. Lucia och lediga dagar i Kapstaden.

Antal dagar:

16 dagar

Pris från:

39 700 kr

Tid för upplevelser

Lilla Sydafrikaresan

På denna rundresa får du uppleva det bästa som Sydafrika har att erbjuda - imponerande Drakensbergen, safari i Krugerparken, sol och bad, vindistriktet Stellenbosch och vackra Kapstaden. Resan håller ett lite lugnare tempo med mer tid för egna aktiviteter.

Antal dagar:

18 dagar

Pris från:

34 600 kr

Resan du alltid drömt om

Sydafrikas skatter

Upplev det bästa som Sydafrika har att erbjuda i form av mat, vin, kultur, natur och naturligtvis safari på denna oförglömliga resa!

Antal dagar:

17 dagar

Pris från:

45 800 kr

Ett smakprov av Sydafrika

Mat, Vin & The Big Five

Denna populära resa passar er som i lugnt tempo vill få ett smakprov av Sydafrika - safari, vin och mat!

Antal dagar:

13 dagar

Pris från:

33 600 kr

Resan du sent ska glömma

Nicos pärlor i södra Afrika

Upptäck södra Afrikas höjdpunkter tillsammans med mycket uppskattade guide Nico - Namibia, Botswana och Zimbabwe!

Antal dagar:

20 dagar

Pris från:

50 400 kr

Några av Sydafrikas absoluta pärlor

Safari, Garden Route & Kapstaden

Detta är den perfekta resan för er som vill uppleva några av Sydafrikas absoluta pärlor - safari, upplevelsefyllda kuststräckan Garden Route och världskända Kapstaden.

Antal dagar:

18 dagar

Pris från:

39 700 kr

Sydafrika för nybörjaren

Safari & Kapstaden

Detta är en resa anpassad till skolloven, perfekt för familjer och generationsresenärer. Upplev vackra Kapstaden och spännande safari i Krugerparken tillsammans med er svensk/engelsktalande färdledare som håller i allt, ger service och skapar trivsel. Välkomna!

Antal dagar:

11 dagar

Pris från:

28 900 kr

Förlängningar

Förläng gärna er rundresa med exempelvis de mäktiga Victoriafallen eller några dagar med sol och avkoppling på Mauritius. Läs mer om våra förlängningar här!