På våra rundresor upplever du mer!

Våra rundresor erbjuder en bred variation av upplevelser med mycket att välja bland. Gemensamt för alla resor är våra kunniga och uppskattade guider som följer med under resan. Du kan vara säker på en sak – du är i goda händer från start till mål. Våra svensktalande guider lever i Sydafrika och alla vill de visa dig sina guldkorn i Södra Afrika. I deras sällskap och med deras erfarenheter av landet kommer du snabbt nära resmålet, kulturen och lokalbefolkningen. De visar dig sina favoritplatser och berättar var du äter den godaste maten och hittar den bästa shoppingen. Dessutom tar de hand om allt det praktiska och finns där om du har frågor eller vill ha ytterligare tips. Välj en rundresa och få personlig service varje dag!

Se alla våra tillgängliga avgångar här!

Förläng gärna din rundresa med exempelvis de mäktiga Victoriafallen eller några dagar med sol och avkoppling på Mauritius. Läs mer om våra förlängningar här!

Golfresan med extra allt

Golfsafari i Sydafrika

Tag chansen att spela golf i Sydafrika! Vi erbjuder fem rundresor med svensktalande guide som avslutas med spännande safari på Thanda Private Game Reserve i KwaZulu-Natal.

Antal dagar:

16 dagar

Pris från:

39 995 kr

Det bästa av Sydafrika

Stora Sydafrikaresan

Den ultimata resan för er som vill uppleva Sydafrikas absoluta höjdpunkter. Den perfekta mixen av naturupplevelser, djurmöten, kulturinslag, nya smaker och gott vin. Varför välja bort när man kan få allt?

Antal dagar:

23 dagar

Pris från:

41 900 kr

Sydafrika för nybörjaren

Safari & Kapstaden

Detta är en resa anpassad till skolloven, perfekt för familjer och generationsresenärer. Upplev vackra Kapstaden och spännande safari i Krugerparken tillsammans med er svensk/engelsktalande färdledare som håller i allt, ger service och skapar trivsel. Välkomna!

Antal dagar:

11 dagar

Pris från:

27 900 kr

Alla pärlor på samma resan

Kruger, Garden Route & Kapstaden

Detta är den perfekta resan för er som vill uppleva några av Sydafrikas absoluta pärlor - safari i vilda Krugerparken, den upplevelsefyllda kuststräckan Garden Route och världskända Kapstaden.

Antal dagar:

18 dagar

Pris från:

34 900 kr

Tid för upplevelser

Lilla Sydafrikaresan

Denna rundresa som är i ett lugnare tempo kommer inte få dig att sakna något. Den innehåller allt men ger ändå mycket tid för egna aktiviteter. Imponerande Drakensbergen, safari i Krugerparken, sol och bad, vindistriktet Stellenbosch och föränderliga Kapstaden.

Antal dagar:

18 dagar

Pris från:

29 900 kr

Familjeresa Sydafrika. En resa för alla åldrar

Familjeresa i Sydafrika

Självklart kan hela familjen resa till Sydafrika! Denna välkomponerade resa riktar sig till familjer som vill uppleva Sydafrika tillsammans på ett bekvämt sätt i anslutning till jullov och med engelsktalande guide.

Antal dagar:

16 dagar

Pris från:

29 400 kr

Ett smakprov av Sydafrika

The Big Five med Vin & Mat

Denna populära resa passar er som i lugnt tempo vill få ett smakprov av Sydafrika - safari, vin och mat!

Antal dagar:

14 dagar

Pris från:

32 900 kr

Resan du alltid drömt om

Sydafrikas skatter

Upplev det bästa som Sydafrika har att erbjuda i form av mat, vin, kultur, natur och naturligtvis safari på denna oförglömliga resa!

Antal dagar:

19 dagar

Pris från:

43 400 kr

Resan du sent ska glömma

Nicos pärlor i södra Afrika

Upptäck södra Afrikas höjdpunkter tillsammans med mycket uppskattade guide Nico - Namibia, Botswana och Zimbabwe!

Antal dagar:

20 dagar

Pris från:

50 400 kr

En golfares drömresa

Golf & The Big Five längs Garden Route

Förverkliga drömmen om en nyårsgolfresa med svensktalande guide längs den vackra kuststräckan Garden Route med fokus på Fancourt Golf Estate.

Antal dagar:

15 dagar

Pris från:

45 995 kr