Varva ner med sol, bad och SPA på lyxhotellet The Oyster Box Hotel

Förläng rundresan med boende på lyxhotellet The Oyster Box Hotel, vackert beläget i badorten Umhlanga strax norr om Durban. Kombinationen av kolonial charm, tropiska trädgårdar och en hisnande miljö precis vid havet gör hotellet till ett paradis. Hotellet ligger i den lilla badorten Umhlanga, ca 15 km norr om Durban. Från det att hotellet öppnade sina dörrar i mitten av 1950-talet har det blivit ett av Afrikas mest älskade och framstående hotell. Hotellet har varsamt renoverats för att erbjuda gästerna ett modernt boende, samtidigt som man varit mån om att bevara känslan och nostalgin från en svunnen tid.

Från hotellets lunchterrass skymtar den dramatiska kusten och den berömda fyren. Hotellet erbjuder en mängd faciliteter som ett 5-stjärningt boende bör ha. På anläggningen finns det en välskött, tropisk trädgård som inbjuder till avkopplande promenader. På hotellet finns en pool med vacker havsutsikt, tre barer samt flera restauranger av högsta klass.

Dagarna kan ni spendera på stranden för sol och bad. Ni kan även utnyttja hotellets faciliteter så som fitnesscentret, biblioteket, titta på film i deras egen biosalong, boka en aga SPA-behandling eller upplev deras The Palm Court High Tea.

Från hotellet har ni nära till restauranger och barer som finns i samhället Umhlanga. Hotellet erbjuder gratis shuttle till närliggande shoppingcenter. Vill ni ta er in till Durban för lite shopping och högre tempo tar det endast 15 minuter med taxi. Vi hjälper gärna till att boka in en halvdags stadsrundtur i Durban eller en heldagstur till Sani Pass i Lesotho för de som är intresserade.

Liknande inlägg

Senaste inläggen