Varva ner med sol, bad, shopping eller SPA på lyxhotellet The Oyster Box Hotel

Passa på att förlänga din rundresa i Sydafrika med några nätter på The Oyster Box Hotel, ett fantastiskt hotell som alla trivs på. The Oyster Box Hotel, är ett fantastiskt hotell som många av våra resenärer besöker på sin guidade rundresa. Men möjligheten att förlänga med några dagar här tycker vi absolut ni ska ta vara på. Det är ett helt underbart hotell men en mycket trivsam och vänlig atmosfär. Och servicen, den håller högsta klass!

Förläng rundresan med boende på lyxhotellet The Oyster Box Hotel, vackert beläget i badorten Umhlanga strax norr om Durban. Kombinationen av kolonial charm, tropiska trädgårdar och en hisnande miljö precis vid havet gör hotellet till ett paradis. Hotellet ligger i den lilla badorten Umhlanga, ca 15 km norr om Durban. Från det att hotellet öppnade sina dörrar i mitten av 1950-talet har det blivit ett av Afrikas mest älskade och framstående hotell. Hotellet har varsamt renoverats för att erbjuda gästerna ett modernt boende, samtidigt som man varit mån om att bevara känslan och nostalgin från en svunnen tid.

Hotellet är beläget vid den dramatiska kusten med utsikt över den berömda fyren. Era rum har havsutsikt och balkong och naturligtvis alla andra faciliteter som ett 5-stjärnigt boende bör ha. Hotellet har en pool med vacker havsutsikt samt tre barer med olika inriktningar. För de matintresserade finns även flera restauranger av högsta klass.

Dagarna ni spenderar här är otroligt njutningsfulla och ni gör så lite eller så mycket som ni bara önskar. När stranden och solen inte längre lockar hittar ni kanske lite skugga i hotellets trädgårdar. Eller går till fitnesscentret, biblioteket innan ni sätter er i deras egna biosalong. Varför inte boka en av de många SPA-behandlingarna som erbjuds eller frossa på en utsökt ”afternoon tea”?

Från hotellet har ni även väldigt nära till restaurangerna och barerna som finns i samhället Umhlanga. Hotellet erbjuder gratis shuttle till ett närliggande shoppingcenter. Vill ni sedan ta er in till storstaden Durban för lite shopping och högre tempo tar det endast 15 minuter med taxi. Vi hjälper gärna till att boka in en halvdags stadsrundtur i Durban eller en heldagstur till Sani Pass i Lesotho för de som är intresserade. Mycket nöje!