Lata dagar på tropiska stränder på Mauritius

Ta chansen och förläng er resa till Sydafrika med Mauritius. Njut av tropiska stränder och varma vindar och smält alla intryck i lugn och ro från den innehållsrika rundresan. Istället för att flyga hem med resten av gruppen efter avslutad rundresa så stannar ni kvar på ett hotell för natten. Efter en tidig frukost får ni en transfer till flygplatsen och ni flyger vidare till Mauritius, ett soligt och varmt paradis med vita stränder, kristallklart vatten, tropiska skogar och berg med vulkaniskt ursprung.

Mauritius, som en gång var ett tillhåll för pirater, är idag mest känd för dess lyxiga hotell och tropiska klimat och när ni anlänt möts ni direkt av öns gästvänlighet och värme. Vi erbjuder hotell i olika prisklasser.

Nu njuter ni av öns tropiska stränder och varma vindar. Dagarna tar ni som de kommer, kopplar av i en solstol på stranden eller vid poolen. Åker på utflykt till öns botaniska trädgård, gör en segeltur, spelar en runda golf med utsikt över Indiska Oceanen eller besöker paradisön Ile aux Cerf som ligger strax utanför kusten. Den mer äventyrlige kan besöka Casela Park där ni bland annat har möjlighet att köra fyrhjuling och åka zipline. Kanske vill ni hyra en bil under några dagar och upptäcka ön på egen hand? Oavsett vad så kommer ni aldrig ångra att ni förlängde er Sydafrikaresa med Mauritius.

Liknande inlägg

Senaste inläggen