Dina drömmars destination

Resor till Maldiverna. Går er drömsemester till Maldiverna? Maldiverna passar alla som vill resa på en avkopplande solsemester i paradiset. Här bjuds ni på vykortsvackra, vita stränder med vajande gröna palmer och hela tiden närheten den kristallklara Indiska oceanen. Vi har resor till Maldiverna oavsett hur ni vill resa. Kanske planerar ni en romantisk och lyxig bröllopsresa eller en oförglömlig resa med hela familjen? Ögruppen ligger mitt i den Indiska Oceanen, sydväst om Sri Lanka. Landets yta är 90.000 kvadratkilometer, men bara en halv procent består av land. Högsta punkten uppges vara bara sex meter över havet.

Många förknippar Maldiverna med överdådig lyx och dyra boenden. Visst finns det här men det går att finna så mycket mer. Ögruppen, som består av 26 korallatoller med 1200 bebodda och obebodda öar, erbjuder olika typer av boenden. Ni kan bo på allt ifrån enklare pensionat till absoluta lyxboenden med så kallade overwater bungalows och spektakulära strandhotell, eller varför inte kombinera de båda?

På Maldiverna finns många av världens vackraste stränder och detta är naturligtvis ett paradis för den som vill snorkla eller dyka. En otroligt vacker undervattensvärld väntar på att utforskas. För vad sägs om rockor, stora havssköldpaddor, olika hajar, små fiskar i regnbågens alla färger och dessutom valhajen, världens största fisk. Maldiverna kan inte jämföras med andra resmål, det är verkligen helt unikt!

På Maldiverna ligger hotellen ofta enskilt, på egen ö eller i alla fall långt ifrån närmsta grannar. Här kan ni enkelt komma ner i varv, koppla av och bara ägna er helt och hållet åt korallerna, solen, havet och varandra.

För den som vill kombinera Maldiverna med storstad rekommenderar vi ett stopp i Dubai på vägen ner eller hem. Det är en fantastisk kombination där ni får uppleva storstadsliv med den puls och flärd som Dubai erbjuder för att sedan finna total avkoppling med vågornas svall som sällskap.

Förslag på resor till Maldiverna

Våra Maldiverna-tips!