Om Sydafrikaresor

Sydafrikaresor i Helsingborg AB startades 2003 och växte snabbt till den position företaget har idag som Skandinaviens största arrangör av paketresor till Sydafrika. Vi förmedlar hotellbokningar, paketresor, flygbiljetter och kompletta arrangemang till både individuella resenärer, grupper, företag och intresseorganisationer. I utbudet täcker vi in bl.a. guidade rundresor med svensktalande guide, resor på egen hand, golf- och sportresor samt konferensresor. Huvuddestinationen är Sydafrika, men vi har även stor kunskap om grannländerna Namibia, Mocambique, Botswana, Zimbabwe och paradisöarna Zanzibar, Seychellerna och Mauritius.

Vår filosofi är att arbeta för att ni ska få en så prisvärd resa som möjligt och mindre, personliga och charmiga hotell används framför större hotellkedjor. Vi som arbetar här reser regelbundet ner till de hotell och platser som vi erbjuder och har lång erfarenhet av att arbeta med dessa länder.

Vi satsar på hög kunskap om våra destinationer för att erbjuda dig de bästa alternativen, unika upplevelser och hög service. Allt för att din resa ska bli så bra som möjligt och för att säkerställa att du får den resa som du vill ha. Oavsett budget, ålder eller intresse har vi resan som passar dig. Dessutom får du tips på aktiviteter och intressanta ställen att besöka längs vägen. Välkommen till oss med din förfrågan!

Trygghet med erfarna resespecialister

En resa kan man köpa på många olika sätt nuförtiden. Bokningsmotorer som följer varje flygsökning du gör på internet. Hotellsidor som lockar med erbjudande och tävlar mot varandra. Löften om bästa-pris-garantier och så vidare. Men är det alltid det lägsta priset som är det viktigaste? Eller värdesätter du trygghet, kvalitet och en resa där du verkligen får valuta för pengarna? Om något skulle gå fel, vill du inte hellre kunna kontakta en människa av kött och blod framför ett automatiserat callcenter? Det tycker vi. Därför fortsätter vi på Sydafrikaresor att fokusera på det personliga samtalet med skräddarsydda förslag och med en hög servicenivå. Med vår hjälp kan ni koppla av. För tryggheten – den får du på köpet!

Vårt sociala ansvar

Vi får inte glömma att djuren i Afrika genom åren har utsatts för människors rovdrift – idag finns det många projekt som drivs av eldsjälar för att bevara och återinföra hotade arter i naturen. Vi stöder en del av dessa projekt dels finansiellt genom direkta donationer, dels genom att inkludera besök där på våra egna resor så att de får intäkter och samtidigt ger er resenärer möjlighet att komma nära de djur som omhändertas här.

Vi vill uppmuntra er som reser på egen hand att ta er tid att besöka dessa projekt. Det kostar inte mycket och är lärorikt och mycket uppskattat. Vi har noga valt ut de hotell och andra samarbetspartners efter deras miljöprofil och de projekt de driver. Vårt främsta CSR projekt är vårt engagemang i Star for life som jobbar både med barnens självkänsla och att deras drömmar kan slå in. På så vis kan de avsluta skolan och ha möjlighet att studera vidare och bygga en framtid för sig själv och Sydafrika.

Anais nyckelringar

Alla våra resenärer får en nyckelring utformad efter vår logga, en gepard, och pärlad av Anais i Durban. Detta utbyte gör att hon kan försörja både sig själv och sin familj. Vissa projekt är större, andra mindre. Alla gör skillnad.

 

Sagt om oss

"Vi är mycket nöjda med er som resebyrå och jag rekommenderar er gladeligen till andra resenärer som vill göra liknande resa."

Katharina

"Första gången vi använder resebyrå men garanterat inte sista!"

Ola

"Tack för all hjälp och information, jag vill fylla 50 år varje år och göra om det här många gånger"

Maria

"Programmet var väl sammanfattat, intressant och givande. Vi var mycket nöjda."

Erkki
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev:Nyheter, restips, erbjudanden i inkorgen?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.