Boka tryggt med oss - vi är störst i Skandinavien på resor till södra Afrika

Sydafrikaresor i Helsingborg AB startades 2003 och vi växte snabbt till den position företaget har idag som Skandinaviens största arrangör av paketresor till Sydafrika. När du bokar din resa till södra Afrika med oss står du alltid under paketreselagens beskydd. Som ett resultat av det ställer vi alltid ut den lagstadgade resegarantin till Kammarkollegiet och har en finansiellt stark ägarkoncern med AAA Rating. Vi är även medlemmar i SRF, Svenska Resebranschföreningen.

Vi förmedlar hotellbokningar, paketresor, flygbiljetter och kompletta researrangemang till både individuella resenärer som reser på egen hand, resenärer som vill resa på rundresor med guide, gruppresor, företagsresor och intresseorganisationer. I utbudet täcker vi in bl.a. guidade rundresor med svensktalande guide, resor på egen hand, golf- och sportresor samt konferensresor. Huvuddestinationen är resor till Sydafrika, men vi har även stor kunskap om grannländerna och arrangerar resor till Namibia, resor till Mocambique, resor till Botswana, resor till Zimbabwe och resor till paradisöarna Zanzibar, resor till Seychellerna, resor till Mauritius och resor till Maldiverna.

 

Vår filosofi

Vår filosofi är att arbeta för att ni ska få en så prisvärd resa som möjligt och mindre, personliga och charmiga hotell används framför större hotellkedjor. Vi som arbetar här reser regelbundet ner till södra Afrika och de hotell och platser som vi erbjuder och har lång erfarenhet av att arbeta med dessa länder.

Vi satsar på hög kunskap om våra destinationer för att erbjuda dig de bästa alternativen, unika upplevelser och hög service. Allt för att din resa ska bli så bra som möjligt och för att säkerställa att du får den resa som du vill ha. Oavsett budget, ålder eller intresse har vi resan som passar dig. Dessutom får du tips på aktiviteter och intressanta ställen att besöka längs vägen. Vi kan våra områden och hjälper dig att komma rätt, hitta rätt prisnivå för dig och skräddarsy resan utefter dina behov. Oavsett om du bara är i början av dina funderingar för en afrikaresa eller om det är dags för avfärd är vi här för dig. Välkommen till oss med din förfrågan!

Trygghet med erfarna resespecialister

En resa kan man köpa på många olika sätt nuförtiden. Bokningsmotorer som följer varje flygsökning du gör på internet. Hotellsidor som lockar med erbjudande och tävlar mot varandra. Löften om bästa-pris-garantier och så vidare. Men är det alltid det lägsta priset som är det viktigaste? Eller värdesätter du trygghet, kvalitet och en resa där du verkligen får valuta för pengarna? Om något skulle gå fel, vill du inte hellre kunna kontakta en människa av kött och blod framför ett automatiserat callcenter? Det tycker vi. Därför fortsätter vi på Sydafrikaresor att fokusera på det personliga samtalet med skräddarsydda förslag och med en hög servicenivå. Med vår hjälp kan ni koppla av. För tryggheten – den får du på köpet!

Vårt sociala ansvar

Vi får inte glömma att djuren i Afrika genom åren har utsatts för människors rovdrift – idag finns det många projekt som drivs av eldsjälar för att bevara och återinföra hotade arter i naturen. Vi stöder en del av dessa projekt dels finansiellt genom direkta donationer, dels genom att inkludera besök där på våra egna resor så att de får intäkter och samtidigt ger er resenärer möjlighet att komma nära de djur som omhändertas här.

Vi vill uppmuntra er som reser på egen hand att ta er tid att besöka dessa projekt. Det kostar inte mycket och är lärorikt och mycket uppskattat. Vi har noga valt ut de hotell och andra samarbetspartners efter deras miljöprofil och de projekt de driver. Vårt främsta CSR projekt är vårt engagemang i Star for Life som jobbar både med barnens självkänsla och att deras drömmar kan slå in. På så vis kan de avsluta skolan och ha möjlighet att studera vidare och bygga en framtid för sig själv och Sydafrika.

Anais nyckelringar

Alla våra resenärer som reser till Sydafrika och södra Afrika får en nyckelring utformad efter vår logga, en gepard, och pärlad av Anais i Durban. Detta utbyte gör att hon kan försörja både sig själv och sin familj. Vissa projekt är större, andra mindre. Alla gör skillnad.

Kanelbullen

Denna ideella organisation från 2011 har fått sitt namn från grundarna som gärna bjuder på kanelbullar på alla sina resor. I Noluthando, Langa, Kapstaden, bakas det kanelbullar varje jul och glädjen, barnens sånger och skratt går inte att ta miste på. Här har Kanelbullen byggt en förskola för barn mellan 0-5 år med förutsättningar för pedagogik och resultat, vilket ger barnen en chans att komma in i skolsystemet och en möjlighet till ett bättre liv. Genom deras program kan du sponsra en elev och följa denna under skolgången, ni skapar en relation och du ger en flitig ung pojke eller flicka biljetten till en utbildning och ett liv. Världens bästa investering, vi lovar.

Varje krona som Kanelbullen får in går oavkortat till barnen och ungdomarna i Kanelbullen. Som sponsor är ni välkomna att besöka deras förskola i Noluthando. Genom åren har hundratals besökare via oss på Sydafrikaresor rest dit, och ett besök där lämnar ingen oberörd, skratt och gråt på samma gång.

Sagt om oss

"Tack för all hjälp och information, jag vill fylla 50 år varje år och göra om det här många gånger"

Maria

"Första gången vi använder resebyrå men garanterat inte sista!"

Ola

"Vi är mycket nöjda med er som resebyrå och jag rekommenderar er gladeligen till andra resenärer som vill göra liknande resa."

Katharina

"Resan till Sydafrika var helt underbar, vi blev totalt förälskade!"

Smajo

"Programmet var väl sammanfattat, intressant och givande. Vi var mycket nöjda."

Erkki