Efter sin praktik på Sydafrikaresor våren 2008 började Kristina jobba hos oss senare samma år, direkt efter sin examen från Turism & Service-utbildningen. Kristina trivs mycket bra med sitt jobb som hela tiden inspirerar henne och ger energi. Det bästa med jobbet är att få uppfylla resenärers drömmar, att få hjälpa till med att planera och berätta om dessa fantastiska destinationer och sedan vara med att ge kunderna en oförglömlig upplevelse. Jobbet är hela tiden föränderligt!

Kristinas favoritdestination är Sydafrika och framför allt att åka på safari. Att sitta i en öppen jeep och åka ut i bushen samtidigt som solen första strålar börjar värma och djuren vaknar till liv, det är en härlig känsla och en helt fantastisk upplevelse.

Vindistrikten ligger också Kristina varmt om hjärtat med sitt vackra naturlandskap med vinrankor och gårdar som sträcker sig över kullarna och ger en vacker miljö. Perfekt för den som vill uppleva fantastiska viner, äta god mat och bara njuta.

Det bästa med att boka sin resa genom oss på Sydafrikaresor är att få ta del av våra personliga erfarenheter, tips, upplevelser och goda kunskaper. Vi är även en trygghet, inte bara genom paketreselagen utan även med våra mångåriga och goda kontakter med boende och utflyktsleverantörer.

Tillsammans skräddarsyr vi resan så att du som kund får din drömresa!

Kristinas favoritresor

Läs mer om några av Kristinas favoritresor.

Kristinas reseinspiration

Liknande inlägg

Senaste inläggen