Cecilia kom till oss på Sydafrikaresor 2011, efter att ha arbetat på traditionella resebyråer sen 1996. Från att ha arbetat med hela världen som sitt arbetsfält, så blev södra Afrika och öarna i Indiska Oceanen en ny utmaning, och ett område som kräver mer specifik kunskap och erfarenhet, vilket passar henne utmärkt.

Cecilia är resvan och har besökt alla världsdelar och nästan 70 länder. Trots denna erfarenhet så är det vår specifika del av världen som fascinerar henne, åter och återigen. Mångfalden av upplevelser, från det spännande livet i bushen, värmen och välkomnandet hos människorna i kåkstädernas enkelhet, till vandringen uppför Taffelberget, Namibias höga sanddyner och de mäktiga Victoriafallen, till lyxiga resorts ute på öarna i Indiska oceanen, så menar Cecilia att denna del av världen har något för alla, som vill resa och uppleva en fantastisk del av vår underbara värld.

Det bästa med att arbeta på Sydafrikaresor är enligt Cecilia, att få hjälpa kunderna till de bästa resminnena, att få vara med från första kontakten genom vägledning och relationsbyggande, till genomförandet och den spännande feedbacken efter hemkomst.

Att boka en resa via Sydafrikaresor innebär förutom tryggheten med oss som en svensk paketresearrangör, att du även får tillgång till vår breda kunskap och erfarenhet av vår del av världen. All denna service erbjuder vi helt utan kostnad, innan du bokar en resa med oss.

Vi vill vara med och skapa minnen för livet, och leverera över era förväntningar.

Liknande inlägg

Senaste inläggen