Martina besitter mängder av erfarenhet och kunskap när det handlar om resor till södra Afrika. Sedan 2009, när hon började arbeta på Sydafrikaresor har resorna främst gått till Sydafrika men även till Lesotho, Eswatini, Botswana, Namibia, Mauritius och Seychellerna.

Det bästa med att jobba på Sydafrikaresor tycker Martina är att få hjälpa folk att förverkliga sina resedrömmar! Att få bygga relationer genom att försöka förstå varje resenär för att sedan kunna presentera ett reseförslag som förhoppningsvis matchar förväntningarna. Förberedelserna inför resan är den stora delen av arbete men Martina tycker att en av de roligaste delarna med arbetet är att få feedback från resenären efter resan, det är det bästa sättet att hela tiden utvecklas.

Under sina år på Sydafrikaresor har Martina besökt Sydafrika drygt tio gånger och hon åker mer än gärna tillbaka! Varje gång har något förändrats och det finns alltid något nytt att upptäcka. För den som uppskattar djur, natur i kombination med storstad och förstklassig mat och dryck är Sydafrika helt perfekt. Dessutom är det fortfarande en väldigt prisvärd destination! Är det en resa mer fokuserad på sol, bad och avkoppling som lockar är Seychellerna favoriten med sin tropiska värme, kristallklart vatten, färska frukter och god mat och dryck!

Fördelarna med att kontakta Martina och hennes kollegor jämfört med att boka själv är många. Internet en fantastisk källa till information men för att hitta rätt bland all information underlättar det om det finns kunskap och erfarenhet. Om ni går i restankar, ta kontakt med Sydafrikaresor så hjälper Martina eller någon av hennes kollegor er vidare och tar reda på era förväntningar, vad ni ville se och uppleva under er resa. Därefter sätter vi, kostnadsfritt, samman ett reseförslag utifrån den kunskap och erfarenhet som vi besitter. På så vis sparar ni tid och energi som ni istället kan lägga på att drömma och se fram emot er resa. Hör av er till Martina så hjälper hon till att planera er drömresa!

Martinas favoritdestinationer

Några reseförslag till Martinas favoritdestinationer.

Martinas reseinspiration

Liknande inlägg

Senaste inläggen