Hej Kristina!

Vi har haft en helt underbar resa, allt har fungerat enligt plan. Flygresan gick bra och alla avgångar gick som de skulle. Lite lång väntan i Dubai på vägen hem men sådant får man väl räkna med. Creole hade, precis som vår föregående resa 2019, en fulländad service. Stod och väntade på oss vid varje tillfälle som de skulle skjutsa oss till nästa destination. Vi fick även en kontaktperson på både La Digue och Silhouette Island som fanns för oss vid behov. Suveränt!

Förutom sol och bad så har vi vandrat och cyklat runt på La Digue. Liten trevlig ö som var lätt att upptäcka på egen hand. Rummen på hotellet var en aning slitet men för övrigt så var det mysigt och läget var bra. God mat och bra service. Hotellet hade dock kunnat informera mer om vilka faciliteter som ingick och vad som fanns att tillgå på hotellet, en karta över hotellområde exempelvis.

La Briz på Silhouette levde verkligen upp till förväntningarna. Här vandrade vi i regnskogen, ett äventyr i sig med tuff klättring. Vi hade en Villa direkt på stranden med en bedårande utsikt över havet. Suverän service med vänlig personal, god mat och flera restauranger att välja mellan. Frukosten hade dock kunnat vara lite mer varierad, eftersom det var ett femstjärnigt hotell.

Blev lite väl lång väntan på flygplatsen i Mahe på vägen hem, men det var överkomligt. Creole erbjöd sig att ordna en rundtur på ön men det kändes inte aktuellt. Sammanfattningsvis så är vi supernöjda. Vi är glada över att vi kunnat besöka både Mahe och Praslin (år 2019) samt La Digue och Silhouette, alla öarna unika på sitt sätt.

Vi hör gärna av oss igen vid nästa resa till era destinationer. Stort tack för all hjälp!

/Lars & Elisabeth,
Oktober 2022

Liknande inlägg

Senaste inläggen