Sofie började på Sydafrikaresor en varm augustidag 2008, nyutexaminerad från två års utbildning inom Turism och Service. Sedan dess har hon besökt södra Afrika och öarna i Indiska Oceanen många gånger och ingen resa har varit den andra likt.

Sydafrika med sin mångfald av djur, natur, storstad och kultur och Namibia med otroligt vackra och häftiga naturupplevelser. Mauritius med färgstarka marknader, inbjudande stränder och varma leenden vart man än vänder sig och Maldiverna med vidsträckta stränder och känsla av orördhet. Det är svårt att välja en favorit av våra destinationer!

Det bästa med att jobba på Sydafrikaresor tycker Sofie är sättet vi jobbar på, att vi skräddarsyr resor efter kunden önskemål. Det är både utmanande och väldigt roligt. Destinationerna vi jobbar med är unika och spännande på flera vis. Många blir nyfikna och vill veta mer när man berättar att man jobbar på Sydafrikaresor. Ett stort plus med att jobba på Sydafrikaresor är de fantastiska kollegorna som gör jobbet extra roligt.

Vill ni resa tryggt är det fördelaktigt att boka med en resebyrå, då täcks hela resan av paketreselagen. Ni får dessutom hjälp av Sofie och hennes kollegor som lyssnar på era önskemål och syr ihop er drömresa så allting flyter på smidigt, utan lösa trådar!

Sofies favoritdestinationer

Några reseförslag till Sofies favoritdestinationer.

Sofies reseinspiration

Liknande inlägg

Senaste inläggen