Angela är vårt senaste tillskott på Sydafrikaresor. Ursprungligen från Australien där hon och började sin karriär i resebranschen redan 2011 i hemstaden Adelaide. Hon har rest till bland annat Seychellerna och Maldiverna – två destinationer vi erbjuder skräddarsydda resor till på Sydafrikaresor. Det Angela gillar mest med att jobba som resekonsult är alla möten med människor och att chansen att få förverkliga deras resedrömmar. Hon tycker om att lära sig om omvärlden och olika kulturer.

Angela tycker mycket om Seychellerna med sina vackra stränder, sin frodiga grönska och stora landsköldpaddor! La Digue är en favorit, där man kan cykla runt och upptäcka ön och ta ett dopp vid en av världens mest kända stränder. På Seychellerna kan man göra många utflykter eller bara koppla av och njuta av tillvaron.

Maldiverna är också en destination som erbjuder upplevelser utöver det vanliga. Att kunna snorkla och upptäcka så livet under vattenytan direkt från villan eller några meter från rummet är väldigt speciellt och en upplevelse man inte får missa.

Att boka genom Sydafrikaresor innebär att ni kan lyfta luren, prata och boka med trevliga resespecialister som alla har väldigt mycket kunskap och som brinner för våra destinationer. Vi kan förmedla och guida er till en drömsemester helt skräddarsydd efter era önskemål.

Liknande inlägg

Senaste inläggen