Marianne har varit resebranschen trogen i hela sitt vuxna liv och har varit hos oss på Sydafrikaresor sedan 2013. Dessförinnan har hon bland annat bott flera år på Teneriffa. Det som Marianne uppskattar allra mest med att jobba på Sydafrikaresor är att hjälpa kunderna förverkliga sina resedrömmar och att samarbeta med sina fina kollegor som gör att varje arbetsdag är unik.

När Marianne började på Sydafrikaresor skräddarsydde hon privatresor efter kundernas drömmar och önskemål men sedan 2018 arbetar hon på produktionsavdelningen och är ansvarig för våra rundresor med svensktalande guide.

Under åren på Sydafrikaresor har Marianne haft turen att besöka Sydafrika ett flertal gånger både genom jobbet och privat, hon har även besökt våra sol- och baddestinationer Seychellerna och Mauritius. Sydafrika är en favorit för hela familjen som uppskattar kombinationen av djur- och naturupplevelser och god mat. Om det är sol och bad som familjen söker är Seychellerna Mariannes förstahandsval med fantastiska stränder och magiska natur.

På frågan kring fördelarna med att boka sina resor med en resebyrå och inte själv svarar Marianne att den som bokar sin resa med Sydafrikaresor kan känna sig trygg genom att vara skyddad av paketreselagen.

Mariannes favoritresor

Läs mer om några av Mariannes favoritresor.

Liknande inlägg

Senaste inläggen