Golfresan med extra allt

Golfsafari i Sydafrika

Tillsammans med Out Of Bounds Golfresor anordnar vi fyra avgångar med golfsafari i Sydafrika, alla med svensktalande guide. De första dagarna tillbringar vi i Kapstaden som anses vara en av världens vackraste städer. Kapstadens magnifika vyer och behagliga klimat gör staden till en av de absolut bästa golfdestinationerna i världen. Här spelar vi golf på Milnerton Golf Course, besöker mytomspunna Godahoppsudden och har även tid till att själva utforska staden på egen hand.

Resan fortsätter ut genom vinlandskapen där vi bor på De Zalze Lodge. Här spelar vi på De Zalze Golf Club samt Pearl Valley Golf Course, som anses vara en av Sydafrikas absolut bästa banor. Vi spelar även på Somerset West Golf Club/Stellenbosch Golf Club. Utöver golfen så njuter vi av god mat och passar på att prova några av de viner som produceras i området. Slutligen flyger vi österut till zulufolkets KwaZulu-Natal. Här njuter vi av Umhlangas vackra stränderna och spelar golf på Zimbali Country Club. Resan avslutas med två dagars spännande safari i en av landets bästa safariparker, Thanda Private Game Reserve.

För er som inte spelar golf men ändå vill följa med er partner på denna spännande resa erbjuder vi 3 500 kr i rabatt och då ingår allt enligt programmet, utom själva golfen.

När vill du resa?
Dag för dag

Prisdetaljer

Priset inkluderar

I priset ingår inte

Något du undrar? Fråga mig!

Kristina

Resespecialist

Resans längd:
dagar
Pris:
0 kr

per person

I resan ingår
Skicka bokningsförfrågan