Thanda Tented Camp

Thanda Private Game Reserve är en imponerande safaripark, som spänner över 14000 hektar och erbjuder besökaren möjligheten att uppleva The Big Five. Parken som ägs av den svenske affärsmannen Dan Olofsson anses av många som en av Afrikas bästa privatägda safariparker och har vunnit pris för bästa safariupplevelse.

Thanda Tented Camp, som är ett av de tre boendealternativ i parken, erbjuder safaritält i kolonialinspirerad stil. De smakfullt inredda tälten har privata badrum och en magnifik utsikt över reservatet, samtliga med egen ter-rass. Tälten ligger utspridda på en sluttning och ligger enskilt utan att insyn från granntältet vilket förstärker ”Hemingwaykänslan”. Lägret är inte inhägnat så det kan mycket väl hända att ni ser djur inne på campen.

Vistelsen på Thanda Tented Camp erbjuder en helpensionsupplevelse med vällagad mat och här finns flera gemensamma utrymmen där ni kan njuta av utsikten över landskapet och koppla av. Tältcampen drivs av solpaneler men elektriciteten är begränsad till huvudbyggnaden, i tälten är det fotogenlampor eller levande ljus som gäller, vilket gör att ni får en äkta afrikansk safariupplevelse! Tack vare närheten till Indiska Oceanen har området ett milt klimat året om och ni kan med fördel kombinera safarivistelsen med sol och bad vid det trevliga poolområdet.

  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev:Nyheter, restips, erbjudanden i inkorgen?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.