Grootbos Forest Lodge

Detta lyxiga boende ligger mitt i ett naturreservat vackert beläget med utsikt över Atlanten och omgivet av vacker grönska. Här finns 16 sviter i fristående hus. Sviterna, som är lyxigt och omsorgsfullt inredda med vackra textilier, öppen brasa och privata trädäck inbjuder till total avkoppling. Rummen har bland annat utomhusdusch, golvvärme, TV samt te- och kaffebryggare. Från ert privata däck kan ni njuta av den vackra utsikten och naturen runt omkring er. Restaurangen bjuder på fantastiska matupplevelser med bra viner från lodgens stora vinkällare.

Huvudlodgen har en stor terrass med bar, spa och pool med utsikt över Atlanten. Hit ska ni passa på att komma på kvällen för att njuta av solnedgången över Walker Bay.

Restaurangen Forest Boma som tillhör lodgen tillagar fantastiskt mat som avnjuts under de vackra trädkronorna. Utomhus finns flera bord med en stor eldstad i mitten som de tänder upp på kvällarna och restaurangen har en fantastisk utsikt över havet och Walker Bay. Boendet är väldigt passande för barnfamiljer med många roliga aktiviteter för de små.

Lodgen

Rummen

Liknande inlägg

Senaste inläggen