En unik vistelse i vildmarken

I de fridfulla södra delarna av Cederberg Mountains ligger detta lyxiga boende i vacker orörda natur. Den här platsen har tidigare varit hem för den stam som kallas bushmen och här finns gott om klippmålningar och stenformationer, vissa som har daterats till 6000 år gamla. Det är ett vackert landskap som erbjuder majestätiska berg, annorlunda stenformationer, och en fantastisk stjärnhimmel där ni tydligt kan se vintergatan i den mörka natten.

Boendet är lyxigt i klassiska afrikanska hyddor eller grottliknande sviter med privat terrass. Här finns även ett spännande och annorlunda boende där ni bor direkt under bar himmel fast i en skön säng. En upplevelse ni aldrig glömmer.

Lodgen har en restaurang som serverar frukost och lunch samt en utomhus servering där ni äter kvällsmaten runt eldarna. Det finns en liten bar vid poolen där ni kan svalka er efter en dag på äventyr. Här finns ett spa med olika behandlingar för att hjälpa er att slappna av ytterligare. Här finns även gott om aktiviteter och ni kan ge er ut på vandringar med guide för att se målningarna och förmodligen kommer ni att träffa på flera olika antiloper på vägen. Även gnuer, zebror och strutsar lever vilt här. Ni kan även hyra en fyrhjulsdriven bil och köra längre bort för att se den vilda naturen där.

Faciliteter

Open Air Suites

Cave Suites

Hut Suites

Liknande inlägg

Senaste inläggen