Jerry's Burger

Denna restaurangkedja finns på olika ställen i Kapstaden. Här är det härlig pubstämning och god mat som gäller! Uteserveringen är familjär, enkel men inbjudande. Här sitter ni på bänkar och lyssnar på musik innan ni njuter av den goda maten. Inne i restaurangen är det lite bikerkänsla, alltså lite som ett diner med bås, barstolar och en häftig motorcykel i taket. På menyn har ni en mängd olika hamburgare att välja mellan med valfria, spännande tillbehör. Men på menyn finner ni även tacos, sallader eller något gott från grillen. Ta en läskande drink, en smarrig milkshake eller ett kallt glas öl. Drinklistan är däremot gedigen och maten utsökt.

Gold

En restaurang med typisk mat från hela den afrikanska kontinenten. Här kan ni välja om ni vill börja er restaurangupplevelse med en rolig trummlektion. Ni sitter i större grupp och får varsin afrikans trumma som ni spelar på och lär er lite rytmer. Efter denna trevliga aktivitet förflyttar ni er sedan in i restaurangen. Det är en stor lokal med plats för många. Här sitter ni i en afrikans atmosfär med passande inredning. Ni blir serverade 14 – 18 olika smårätter, alla fint presenterade och där personalen berättar om rätten ni har framför er. Under kvällens gång bjuds det även på underhållning i form av afrikans sång och dans. Ni är mer än välkomna att dansa med och det är en härlig, lätt stämning i restaurangen.

La Colombe

På denna fantastiska fine dining restaurangen är det verkligen maten som är i fokus. Restaurangen ligger i ett fantastiskt naturlandskap i det lilla vindistriktet Constantia, bakom Taffelberget. Här kan ni sitta i den lummiga trädgården eller inne i den trivsamma restaurangen. Maten är modern och en blandning av det franska och asiatiska köket. Här avnjuter ni en jättefin avsmakningsmeny på 10 – 12 rätter till antingen lunch eller middag. Ni kan även beställa drinkmeny till. En oförglömlig mat- och dryck upplevelse för gastronomen.

Liknande inlägg

Senaste inläggen