Ett av Kapstadens mest färgstarka hotell med pool

Ett av våra mest populära hotell i Kapstaden med pool är Radisson Red som ligger centralt i området Silo ett stenkast från V&A Waterfront. Detta är ett av Kapstadens mest moderna och hippa boende. Att bo här är en unik upplevelse därför att konceptet är rött och modernt med fokus på konst, mode och musik. Men när man kommer in på hotellet möts man inte av en traditionell reception utan det är personalen som direkt möter dig innan dörren och hjälper er att checka in. I de allmänna utrymmena på hotellet kan man uppleva tillfälliga konstutställningar och lyssna på levande musik. Hotellet har även en tjänst som heter ”RED App” man kan dela musik och foton med andra gäster och få tips från den virtuella conciergeservicen.

Radisson Red ligger centralt, som ett resultat av detta har man allt inom räckhåll. Det är bara några minuters promenadavstånd från V&A Waterfront och man kan alltså även gå till populära Greenmarket Square och Sea Points strandpromenad. Det populära museet Zeitz Museum of Contemporary Art Africa hittar du alldeles intill hotellet.

Man bor i rymliga rum i fyra kategorier allt från standardrum till familjerum. All rum är färgglada och har konstverk på väggarna. Det finns inte någon traditionell pärm med information om hotellet utan denna information finns på insidan av dörren in till rummet.

Hotellet erbjuder frukost och måltider med fräscha och noggrant utvalda råvaror. Känslan av restaurangen är mer café-känsla där man kan plocka vissa rätter själv men får inte vara rädd att fråga bakom disk om de erbjuder ytterligare alternativ. Konceptet kallas ”All day breakfast” med öppettider mellan 06:00 och 02:00 dagligen. Det finns möjlighet att tillverka sitt eget gin i restaurangen om man tycker  om det. Då blandar man sina egna favoritsmaker och kan sedan köpa med en flaska hem med valfri etikett.

Men det kanske bästa av allt med hotellet hittar man på solterassen på taket. Här har man en fantastisk utsikt över staden med Taffelberget i bakgrunden. Takterrassen är otroligt läcker och här kan man sola, ta ett svalkande dopp i poolen och äta en god lunch från den röda foodtrucken. Mot kvällen kan man ta ett glas svalkande vin eller en god drink och njuta av den vackra solnedgången över Taffelberget. Ett perfekt avslut på en innehållsrik dag i Kapstaden.

Liknande inlägg

Senaste inläggen