En oförglömlig vistelse i Thanda Private Game Reserve

Denna privata villa ligger mitt i safariparken Thanda Game Reserve. En fantastisk oas mitt i djurens natur. Villan är omringad av staket och när ni kommer innanför grindarna är det ren lyx och avkoppling som gäller. Här möts ni av er personliga värd samt kökspersonal och en ranger.

Vid ankomst väntar en härlig välkomstdrink och strax efter kan ni avnjuta en lättare lunch. På eftermiddagen åker ni ut med er kunniga ranger och spanar efter djuren. Väl tillbaks på plats står middagen uppdukad, kockarna har förberett en fantastisk måltid som kan avnjutas med ett gott vin.

Har ni speciella önskemål angående mat och dryck finns personalen på plats för att hjälpa er. Det är stort fokus på service och komfort för gästerna. Villans trädäck har utsikt över ett litet vattenhål. Här kan ni sitta i de bekväma loungemöblerna, njuta av en drink och titta djuren som kommer för att dricka. Villan har en uppvärmd pool att njuta av mitt på dagen mellan de spännande safariturerna eller varför inte ett härligt kvällsdopp efter en lång dag.

Villan har fem privata sovrum och stora fina gemensamma ytor som matsal, vardagsrum, spelrum, terrass, trädgård och pool. Här bor ert sällskap helt privat och får garanterat en fantastisk upplevelse

Liknande inlägg

Senaste inläggen