Rovos Rail, världens lyxigaste tågresa

Rovos Rail är världens lyxigaste tågresa som reser över den afrikanska kontinenten från Sydafrika i söder till Tanzania i norr. Upplev spektakulära delar av den afrikanska kontinenten från Sydafrika i söder till Tanzania i norr med ett av världens mest exklusiva tåg, femstjärniga Rovos Rail. Detta lyxiga tåg kör sju olika resvägar i södra Afrika och upplevelsen ombord är helt unik. När ni befinner er på tåget känner ni historiens vingslag. Varje vagn på Rovos Rail bär på en egen berättelse och har omsorgsfullt byggts om i viktoriansk stil med traditionell möblering och inredning. Här är ingenting lämnat åt slumpen och det känns verkligen i hjärtat för tågnostaligiker. Rovos Rail är så oerhört välordnat och välbevarat och därför är det lätt att förstå att detta tåg drivs av en mycket stor tågentusiast.

Längst bak i tåget finns en panoramavagn med extra stora fönster. Här slappnar ni av i någon av de bekväma fåtöljerna och njuter av något gott i glaset. En trerättersmeny kombineras av lokala delikatesser och säsongsbetonade råvaror. Naturligtvis komponerat med några av Sydafrikas bästa viner. Detta är en upplevelse både för tågfantasten och för mat- och vinälskaren!

Det finns flertalet rutter att välja på när du vill resa med Rovos Rail. Men vi lovar att alla innehåller mycket nostalgi, fantastisk gastronomi men också spännande utflykter och härliga vyer!

Resor med Rovos Rail

Liknande inlägg

Senaste inläggen