Hej,
God fortsättning.

Nu har vi just kommit hem från en av de mest underbara resor som vi har upplevt någonsin. Lika bra att vi skickar feedback omgående då allt fortfarande är fräscht i minnet.

Upplägget av resan var perfekt med en bra balans av golf och utflykter. Jag och Johan var i Sydafrika 2005 och det är mycket som har förändrats sedan dess så det var enormt intressant att se hur landet har utvecklats.

Det som gjorde att arrangemanget av hela resan blev så otroligt bra var tack vare vår utmärkta guide Jennifer Ntombifuthi Martin. Det kan inte finnas en bättre guide än hon att uppbringa i hela världen. Hon är enormt kunnig, allmänbildad, engagerande, positiv, extrovert, får alla att känna sig enormt välkomna och inkluderade och är en extremt god kommunikatör. Dessutom så pratar hon ju bättre svenska än många svenskar som har bott länge i Sverige. Hon bodde ju under tre år på Gotland när hon var ung och har på ett helt otroligt sätt lyckats bevara det svenska språket. Hon har dessutom ett fantastiskt sätt att utrycka sig på och behärskar svenska språket på ett ypperligt sätt. Dessutom så har hon en kunskap om det svenska lynnet som gör det extra uppskattat. Hon kan dra paralleller mellan svenskar och sydafrikaner. Hon uppskattar dessutom Sverige enormt mycket och har behållit många av de svenska traditionerna i sitt hem i Swaziland. Vi skulle vilja rekommendera er att nyttja henne i än större grad än ni gör i dagsläget då detta gör en enorm skillnad.

Vi vill även lägga ett mycket gott ord för den utmärkta chauffören som vi hade under hela resan – Peter (vet tyvärr inte efternamnet). Han var enormt proffsig och en mycket duktig chaufför. Vi fick även möjlighet att ha många intressanta diskussioner med honom vilket gav en extra dimension till resan.

Boendet var generellt mycket bra. Hade dock önskat att få förslag på att kunna uppgradera boendet på Simola då detta inte motsvarade våra förväntningar på ett 5-stjärnigt hotell.

Stort tack än en gång för en mycket välorganiserad resa.

Varma hälsningar

/Anna och Johan,
Julen 2022

Liknande inlägg

Senaste inläggen