Tåget på bron

Beläget som en inkörsport till Krugerparken är Kruger Shalati det första i sitt slag av hotell. Det unika boendet är ett tågset som konverterats till ett lyxigt hotell med 24 tågvagnssviter placerade på en historisk bro, samt 7 sviter omringade av grönska intill bron. Oavsett om du letar efter ett helt unikt boende, en spännande paus från vardagen eller bara en plats att koppla av är Kruger Shalati det perfekta hotellet.

De omgjorda tågvagnarna har stora glasväggar och fönster som bjuder på ändlösa vyer längs floden Sabie medans inredningen är en hyllning till afrikansk design i nära samarbete med lokalt hantverk och konst. Centrerat på bron och högt ovan flodbädden ligger en specialbyggd pool med trädäck som erbjuder en simtur olik någon annan. Krokodiler, flodhästar, bufflar och elefanter hälsar gästerna välkomna bara meter nedanför.

Hotellets huvudbyggnad har en mysig lounge, restaurang, uteservering och 2 av hotellets 3 pooler. Beläget precis intill floden Sabie som rinner året om har man en storslagen utsikt och möjlighet att se vilda djur och fåglar som kommer till floden dagligen för att dricka.

Hotellet

Rummen

Liknande inlägg

Senaste inläggen