I Durban finns mycket att se och uppleva, det är en pärla längs östkusten med vita sandstränder och storslagen natur i väst. Gå på rundtur i staden, åk över det mäktiga bergspasset Sani Pass eller res bakåt i tiden och upplev Zulu kulturen i Shakaland.

Sani Pass & Lesotho

Denna heldagstur tar er på natursköna vägar via Pietermaritzburg och Natal Midlands för att sedan komma upp till Afrikas högst belägna och farbara bergspass, Sani Pass. Ni bjuds på spektakulära utsikter över bergen när ni passerar gränsen över till kungadömet Lesotho. Lunch ingår på Afrikas högst belägna pub. Detta är en heldagstur (cirka 13 timmar) som avgår varje måndag, onsdag och fredag.

Pris: Från 2010 kr/person.
Barnpris: Från 1010 kr/barn.
Längd: Heldag.

Stadsrundtur - Durban

Under denna halvdagstur i Durban besöker ni bland annat The Golden Mile, den botaniska trädgården samt har möjlighet att fynda på den indiska marknaden. Som en avslutning på utflykten åker ni till stadion som byggdes inför fotbolls-VM 2010 där ni ges möjlighet att mot egen kostnad ta linbanan upp till toppen och få en spektakulär utsikt över staden. Detta är en halvdagstur, med start på morgonen. Mat ingår ej.

Pris: Från 390 kr/person.
Barnpris: Från 200 kr/barn.
Längd: Halvdag.

Upplev Shakaland Nandi

Under en heldag reser ni genom Eshowes sockerrörsodlingar mot Zulu Kraal i Shakaland. Här får ni möjlighet att återuppleva den spänning som rådde i området under kung Shakas levnadsdagar. Det bjuds bland annat på uppvisning av krigsdans, besök hos en traditionell spåman, spjuttillverkning och ölframställning. En traditionell Zulu-lunch ingår. Turen avgår tisdagar, torsdagar och lördagar.

Pris: Från 1280 kr/person.
Barnpris: Från 640 kr/barn.
Längd: Heldag.