Ett sportlov ni aldrig glömmer

Ta chansen och upplev Sydafrika under sportlovet. Just nu har vi en oförglömlig resa till ett fantastiskt pris för er som vill ut och resa. Ta med familjen ut i bushen och spendera era dagar mitt i naturen, långt från folksamlingar och trängsel. På morgonen och eftermiddagen åker ni dagligen ut i er jeep och spanar efter The Big Five och resten av savannens alla vilda djur. Timmarna däremellan spenderar ni vid poolen, läser böcker, spelar spel på lodgen och njuter av förstklassig mat. Ni bor på mycket omtyckta Black Rhino Game Logde under tre nätter med utflykter och måltider. Resan är inte slut där, ni avslutar er vistelse i Sydafrika med fyra riktigt roliga dagar på Sun City. Här bor ni bekvämt med gott om aktiviteter för hela familjen att ta del av i form av vattenland, golf, casino och shopping. Ni kommer hem till Sverige igen med ny kraft och energi, roliga familjeminnen och massor av D-vitamin!

Från 16.900 kr/vuxen samt 8.900 kr/barn under 12 år (priset är beräknat på 2 vuxen+2 barn). Naturligtvis omfattas Sportlovsklippet av vår ÖPPET KÖP kampanj.

I priset ingår: Flyg tur & retur i ekonomiklass+samtliga flygskatter, 3 nätter på Black Rhino Game Lodge, Pilansberg National Park inklusive helpension samt 6 safariturer, 4 nätter på Cabanas på Sun City inklusive frukost, transfer till och från flygplatsen samt mellan boendena.

Kan vi resa i Coronatider?

Med oss reser ni med en seriös aktör och skyddas alltid av paketreselagen. Vi erbjuder ÖPPET KÖP och ni behöver inte betala någon handpenning. Sydafrika är öppet för alla besökare som kan uppvisa ett negativt Covid-19 test. Detta hjälper vi er med och ser till att ni har alla intyg ni behöver. Det är bevisat att det är mycket liten risk att smittas i flygplatsernas och flygplanens välventilerade utrymmen. Vi erbjuder Goudas reseförsäkring som ger ett mycket bra skydd om man skulle bli sjuk under resan, här omfattas även Covid-19- relaterad sjukvård. Ingen avrådan från UD gäller för denna period. Prata med oss så hjälper vi er att på alla sätt resa säkert, även i tider som dessa.

Fyll i formuläret nedan för mer info om sportlovsklippet.