Resan du alltid drömt om

Sydafrikas skatter

Vi på Sydafrikaresor erbjuder en oförglömlig resa med smakprov på det bästa av Sydafrika – god mat, fantastiska viner, minnesvärda kulturella upplevelser, spektakulär natur och spännande safari!

Vi börjar resan med fyra underbara nätter på ett centralt beläget hotell i en av världens vackraste städer, Kapstaden. Ledig tid varvas med utflykter så som heldagstur till Godahoppsudden, ett besök på Robben Island samt en mängd olika restaurangupplevelser. Vi åker sedan vidare österut till Franschhoek, ”den franska hörnan”, en av de sydafrikanska vinernas huvudstäder. Här tillbringas dagarna med vinprovningar och utflykter. På vägen hit gör vi ett besök i en kåkstad för att lära oss mer om Sydafrika och hur folk bor och lever.

Resan fortsätter till KwaZulu-Natal där vi besöker de majestätiska Drakensbergen och bergspassagen Sani Pass som leder oss till kungadömet Lesothos gräns, samt badorten Umhlanga strax norr om Durban, St. Lucia som är ett UNESCO-skyddad litet samhälle beläget i den marina nationalparken iSimagaliso Wetland Park. Vi avslutar resan med tre dagars spännande safari på Thanda Private Game Reserve.

När vill du resa?
Dag för dag

Prisdetaljer

Priset inkluderar

I priset ingår inte

Något du undrar? Fråga mig!

Marianne

Resespecialist

Resans längd:
dagar
Pris:
0 kr

per person

I resan ingår
Skicka bokningsförfrågan