Safari i Sydafrika Krugerparken
Det bästa av Sydafrika

Stora Sydafrikaresan

Av alla våra rundresor är detta den ultimata resan för dig som vill uppleva många av Sydafrikas höjdpunkter. Vi startar vår resa med ett givande och intressant besök i kåkstaden Soweto. På vår färd österut mot de mäktiga Drakensbergen upplever vi sevärdheter längs natursköna Panoramarutten som bland annat inkluderar utsiktsplatsen Wonder View och spektakulära Bourke’s Luck Potholes.

I Krugerparken har vi två dagars spännande safari innan vi åker vidare söderut via kungadömet eSwatini mot kulturrika Kwa-Zulu Natal. Här njuter vi av mer safari på fantastiska Thanda Private Game Reserve följt av dagar med avkoppling längs kusten innan vi flyger vidare till Port Elizabeth. Längs natursköna Garden Route och R62:an, världens längsta vinrutt, fortsätter vi färden västerut. Vi provar viner i vindistriktet Stellenbosch innan vi slutligen når Kapstaden, som av många är ansedd som världens vackraste stad.

När vill du resa?

Karta

Vissa avgångar kan ha andra boende eller andra avvikelser än vad som visas på kartan.

Tillval

Vi erbjuder extra aktiviteter med lokala arrangörer med engelsktalande guide. Hämtning och lämning vid hotellet ingår oftast, annars kostar transfer t/r ca 150 ZAR per person beroende på hur många som anmäler sig. Aktiviteterna bokas och betalas kontant med er guide på plats, om inget annat anges nedan. Observera att det finns aktiviteter som har åldersgräns. Dricks tillkommer på plats.

Förlängningar

Efter att ha varit på våra rundresor är man fullmatad med nya, härliga och spännande intryck. Som ett resultat av detta passar många på att förlänga sin resa för att få tid att koppla av och smälta alla upplevelser. Möjligheterna är oändliga men här har vi valt att presentera några av våra mest populära varianter.

Res tryggt med oss

Genom att boka resa och hotell som ett paket hos en svensk arrangör täcks ni av den svenska resegarantilagen. Lagen gäller som ett minimiskydd om något händer med din resa och gäller endast den del av resan som är bokad via arrangören. Det ni bokar på egen hand eller via en utländsk arrangör täcks inte av resegarantilagen.

Sydafrikaresor är medlemmar av SRF (Sveriges Resebyråförening) och har lämnat fullständiga garantier till Kammarkollegiet. Detta är en trygghet för er som resenärer att veta att vi som arrangör utför ett seriöst arbete helt enligt gällande lagar och regler. Kännetecken för en resebyråmedlem i SRF är bland annat att personalen är kompetent och erfaren och att företaget bedrivs på ett representativt sätt.

Alla arrangemang i Sydafrika sköts av våra partners på plats som samtliga är godkända av den sydafrikanska turistmyndigheten och kontrollenheten SATSA (Southern Africa Tourism Services Association).

Något du undrar? Fråga mig!

Kristina

Resespecialist

Liknande resor

Golfresan med extra allt

Golfsafari i Sydafrika

Tag chansen att spela golf i Sydafrika! Vi erbjuder rundresor med svensktalande guide som avslutas med spännande safari på Thanda Private Game Reserve i KwaZulu-Natal.

Antal dagar:

15 dagar

Pris från:

46 995 kr

Familjeresa Sydafrika. En resa för alla åldrar

Familjeresa i Sydafrika

Den här underbara resan riktar sig till familjer som tillsammans under skolloven vill uppleva spännande safari och vackra Kapstaden!

Antal dagar:

11 dagar

Pris från:

30 900 kr

Några av Sydafrikas absoluta pärlor

Safari, Garden Route & Kapstaden

Detta är den perfekta resan för er som vill uppleva några av Sydafrikas absoluta pärlor - safari, upplevelsefyllda kuststräckan Garden Route och vackra Kapstaden.

Antal dagar:

18 dagar

Pris från:

41 900 kr