Några av Sydafrikas absoluta pärlor

Safari, Garden Route & Kapstaden

Välkommen på en rundresa där vi får uppleva en kombination av det afrikanska djurlivet och den vackra kuststräckan Garden Route i söder. På denna resa har vi lagt in lite extra tid vid våra stopp för att hinna med så mycket som möjligt. Vi startar med spännande safari i öppna terrängbilar där vi kommer se allt från små djur till The Big Five.

Vi fortsätter söderut längs Garden Route och R62:an, världens längsta vinrutt, vi gör stopp på väl utvalda ställen, så som Knysna, Oudtshoorn och Hermanus. Vi provar goda viner i Stellenbosch innan vi slutligen når Kapstaden, som av många är ansedd som världens vackraste stad. Här finns möjlighet att se pingvinerna utanför Simons Town som är fullständigt bedårande. Utsikten från Table Mountain får vi inte missa och inte heller ett besök till Godahoppsudden.

När vill du resa?

Karta

Vissa avgångar kan ha andra boende eller andra avvikelser än vad som visas på kartan.

Tillval

Vi erbjuder extra aktiviteter med lokala arrangörer med engelsktalande guide. Hämtning och lämning vid hotellet ingår oftast, annars kostar transfer t/r ca 150 ZAR per person beroende på hur många som anmäler sig. Aktiviteterna bokas och betalas kontant med er guide på plats, om inget annat anges nedan. Observera att det finns aktiviteter som har åldersgräns. Dricks tillkommer på plats.

Förlängningar

Efter att ha varit på våra rundresor är man fullmatad med nya, härliga och spännande intryck. Som ett resultat av detta passar många på att förlänga sin resa för att få tid att koppla av och smälta alla upplevelser. Möjligheterna är oändliga men här har vi valt att presentera några av våra mest populära varianter.

Res tryggt med oss

Genom att boka resa och hotell som ett paket hos en svensk arrangör täcks ni av den svenska resegarantilagen. Lagen gäller som ett minimiskydd om något händer med din resa och gäller endast den del av resan som är bokad via arrangören. Det ni bokar på egen hand eller via en utländsk arrangör täcks inte av resegarantilagen.

Sydafrikaresor är medlemmar av SRF (Sveriges Resebyråförening) och har lämnat fullständiga garantier till Kammarkollegiet. Detta är en trygghet för er som resenärer att veta att vi som arrangör utför ett seriöst arbete helt enligt gällande lagar och regler. Kännetecken för en resebyråmedlem i SRF är bland annat att personalen är kompetent och erfaren och att företaget bedrivs på ett representativt sätt.

Alla arrangemang i Sydafrika sköts av våra partners på plats som samtliga är godkända av den sydafrikanska turistmyndigheten och kontrollenheten SATSA (Southern Africa Tourism Services Association).

Något du undrar? Fråga mig!

Marianne

Resespecialist

Liknande resor

Ett smakprov av Sydafrika

Mat, Vin & The Big Five

Denna populära resa passar er som i lugnt tempo vill få ett smakprov av Sydafrika - safari, vin och mat!

Antal dagar:

13 dagar

Pris från:

38 900 kr

Det bästa av Sydafrika

Stora Sydafrikaresan

Den ultimata resan för er som vill uppleva Sydafrikas absoluta höjdpunkter. Den perfekta mixen av naturupplevelser, djurmöten, kulturinslag, nya smaker och gott vin. Varför välja när man kan få allt?

Antal dagar:

23 dagar

Pris från:

48 900 kr

Sydafrika för djur & naturälskaren

Safari & Kapstaden

På denna underbara resa har vi fokuserat på spännande djurmöten med bland annat safari i Krugerparken, Thanda Private Game Reserve, flodkryssing i UNESCO-skyddade staden St. Lucia och lediga dagar i Kapstaden.

Antal dagar:

19 dagar

Pris från:

44 800 kr