Alla pärlor på samma resan

Kruger, Garden Route & Kapstaden

Välkommen på en rundresa där vi får uppleva en kombination av det afrikanska djurlivet i Greater Kruger Park och den vackra kuststräckan Garden Route i söder. På denna resa har vi lagt in lite extra tid vid våra utvalda stopp för att hinna med så mycket som möjligt. Vi startar med de mäktiga Drakensbergen där vi finner sevärdheter som vackra Panorama Route, utsiktsplatsen Wonder View och spektakulära Bourkes Potholes. I Greater Kruger Park får vi uppleva spännande safari i öppna terrängbilar där vi kommer se allt från små djur till The Big Five.

Vi åker sedan tillbaka till Johannesburg och fortsätter söderut till Port Elizabeth. Färden fortsätter längs Garden Route och R62:an, världens längsta vinrutt, vi gör små stopp på väl utvalda ställen, så som Knysna, Oudtshoorn och Hermanus. Vi provar goda viner i Stellenbosch innan vi slutligen når Kapstaden, som av många är ansedd som världens vackraste stad. Här finns möjlighet att se pingvinerna utanför Simons Town som är fullständigt bedårande. Utsikten från Table Mountain får vi inte missa och inte heller ett besök till Godahoppsudden.

Ett tips: Lyxa till det genom att uppgradera med flyg från Krugerparken till Port Elizabeth. Flyg plus transfer kostar från ca 3 500 kr/person. Priset varierar beroende på säsong och hur lång tid i förväg ni bokar. Inga flygbiljetter är förbokade och eftersom det finns ett begränsat antal flygstolar så rekommenderar vi att ni är ute i god tid för att försäkra er om att få plats.

När vill du resa?
Dag för dag

Prisdetaljer

Priset inkluderar

I priset ingår inte

Något du undrar? Fråga mig!

Martina

Resespecialist

Resans längd:
dagar
Pris:
0 kr

per person

I resan ingår
Skicka bokningsförfrågan