Sol och bad i Moçambique - budget
6 dagar

Sol och bad i Moçambique - budget

fr 8 350 SEK Visa avgångar

Sol och bad i Moçambique - budgetfr 8 350 SEK

Med vajande palmer, kritvita stränder och turkost vatten är Moçambique som taget från ett vykort eller poster. Spendera härliga dagar med avkoppling på den privata terrassen eller vid poolen. Känn den ljumma vinden i håret när ni åker ut med en traditionell, arabisk dhowbåt. Snorkla via båt, paddla kanot eller följ med på en liten guidad utflykt till Inhambane stad. En för många oförglömlig aktivitet är s.k. Ocean Safari där ni åker ut med gummibåt och snorkelutrustning för att leta upp de magnifika valhajarna. Att simma med en sju meter stor fisk och betrakta hur den silar plankton i strömmarna är som att vara i en annan värld. Här finns även flera riktigt bra dykplatser - en av de populäraste är Manta Reef, ett paradis för mantaälskare!

Casa Na Praia ligger med bästa läge på stranden i mysiga Tofo och prisvärt alternativ för gammal som ung samt för er som vill ha möjlighet att kunna varva lata dagar på stranden med aktiviteter i vattnets tecken.

Visa avgångar

Program

Programmet är standard för Sol och bad i Moçambique - budget men vissa avvikelser kan förekomma.
strand-sol-bad-mocambique-budget-solresor-mocambique

Dag 1: Ankomst till Moçambique.
Vare sig ni kommer från Skandinavien eller förlänger era äventyr från Sydafrika, Namibia eller kanske Botswana, blir ni hämtade på flygplatsen och körda till ert boende Casa Na Praia. Boendet är beläget i mysiga fisksamhället Tofo.

Casa Na Praia passar dig som söker efter ett boende med perfekt läge direkt på stranden, bara ett stenkast från Indiska oceanen. Boendets fyra bungalows har takfläkt eller luftkonditionering. Dessa rum har underbara terrasser med utsikt över havet och hängmatta att slappa i. En liten frukost med musli, fruktsallad, juice, bröd, te eller kaffe serveras på frukostterassen. Här kan ni även avnjuta en kall dryck vid solnedgången över havet. Restauranger, barer, dykcentrum, surfskola och lokal marknad finns inom kort gångavstånd.

Boende på Casa Na Praia (★★★★)Casa Na Praia★★★★Detta är ett boende med perfekt läge direkt på stranden, bara ett stenkast från Indiska oceanen. Casa na Praia består av två delar, Cas....

strand-promenad-sol-bad-mocambique-budget-solresor-mocambique

Dag 2 - 5: Njut av Moçambique
Spendera härliga dagar med avkoppling på den privata terrassen eller på stranden. Att ta en tur med en traditionellt byggd båt (dhow) i solnedgången är en genuin upplevelse som speglar den gamla arabiska kulturen när den är som bäst. De karga seglen hissas, trossarna dras in och de ljumma vindarna är en fröjd värd att minnas. Väl omhändertagna är det bara att luta er tillbaka och njuta.

För både nybörjare och proffs erbjuder havet underbar dykning. I Tofo finns flera fullt utrustade PADI dykcenter. Åk ut på en tur och upplyfts av en helt ny sagovärld under ytan. I dessa vatten finns världens största fisk; den fascinerande valhajen. Att simma med en sju meters gigant och betrakta hur den silar plankton i strömmarna är en oförglömlig upplevelse. Dykplatserna är några av världens bästa. En av de populäraste är Manta Reef, som är ett paradis för mantaälskare!

För er som önskar se den magiska vattenvärlden utan att dyka med tuber kan åka ut på en Ocean Safari. Ni åker ut med en gummibåt för att leta valhaj, delfiner och andra havsdjur i det turkosfärgade vattnet. Spana från båten eller hoppa i vattnet med snorkelutrustning.

Åk katamaran, gör en stadsrundtur i Inhambane stad, fånga en svärdfisk på djuphavsfiske, paddla kanot eller gå en härlig strandpromenad för att känna sanden mellan tårna.
Vykortet har blivit verklighet!

Dag 6: Avresa

Idag är det tid att lämna Moçambique. Ni blir hämtade på ert boende och körda till flygplatsen för vidare flyg hemåt igen. Väskan är packad med mängder av minnen från paradisets Moçambique.

Avgångar

Visar tillgängliga avgångar för Sol och bad i Moçambique - budget.
DatumReslängdProgramPris frKontakta oss
Flexibelt6 dagarLäs program8 350:-Mer infoBoka
Pris ovan avser per person.

Liknande resor

Andra som tittade på denna resa tittade även på dessa.