UD avråder från resor till hela världen. Vi kommer att kontakta alla kunder som berörs av detta i turordning utifrån avresedatum. Du behöver inte kontakta oss, vi hör av oss. Läs mer här: Aktuell information om Coronaviruset
Sol och bad i Moçambique - mellanklass
6 dagar

Sol och bad i Moçambique - mellanklass

fr 10 550 SEK Visa avgångar

Sol och bad i Moçambique - mellanklassfr 10 550 SEK

Moçambique bjuder på härliga stränder med vit sand, perfekt snorkling med goda chanser att se både manta, valhaj, sköldpaddor och självklart mängder av färgglada, tropiska fiskar i det ljumma vattnet. Ta en härlig båttur på det azurfärgade havet, njut av havets färska läckerheter från grillen och lapa sol, sol och mera sol. Landet är fortfarande relativt oexploaterat och mycket av det traditionella och genuina finns fortfarande kvar. Landet har anor från portugisisk kolonialtid och spår från arabernas närvaro som mixats med det tillbakadragna, afrikanska lugnet i en atmosfär som får er att glömma vardagens stress under underbara dagar.

Casa Rex som är ett mysigt, familjärt boende i mellanklass, ligger i den lilla staden Vilanculos. Närheten till den vackra Bazaruto-arkipelagen gör er vistelse till en upplevelse att minnas. Välkommen till ert paradis!

Visa avgångar

Program

Programmet är standard för Sol och bad i Moçambique - mellanklass men vissa avvikelser kan förekomma.
strand-sol-bad-mocambique-mellan-solresor-mocambique

Dag 1: Ankomst till Moçambique.
Vare sig ni kommer från Skandinavien eller förlänger ert äventyr från någon av våra övriga destinationer blir ni upphämtade på flygplatsen och skjutsade till ert boende, Casa Rex.

Fyrstjärniga Casa Rex ligger i Inhambaneprovinsen, i den norra delen av staden Vilanculos endast en liten bit från stranden. Samtliga femton rum på boendet har vacker utsikt över bukten samt balkong eller terrass. Den välrenommerade restaurangen på boendet har öppet för både lunch och middag. De har ett stort utbud av havets läckerheter. Prova gärna en pinfärsk, grillad hummer serverat med antingen ett lokalt eller importerat vin.

Boende på Casa Rex (★★★★)Casa Rex★★★★Casa Rex ligger i Inhambane provinsen, i den norra delen av staden Vilanculos. Casa Rex är ett litet hotell med endast femton rum. Alla....

djuphavsfiske-sol-bad-mocambique-mellan-solresor-mocambique

Dag 2 - 5: Njut av Moçambique
Vill ni ta ledigt från sol och bad kan ni till exempel ge er ut på havsfiske. Utanför Moçambiques kust finner ni ideala förhållande för djuphavsfiske. Här finns både svärdfisk, segelfisk och haj som alla fiskas med mottot ”cash and let go”. Stranden är underbar att ta en ridtur på och terrassen inbjuder till en skön stund med en god bok i ena handen och en svalkande fruktdrink i andra.

Ni kan också göra en utflykt där ni seglar i traditionell afrikansk segelbåt till en av södra Afrikas största marina parker, Bazaruto-arkipelagen. Denna arkipelag utnämndes till nationalpark år 1971 och består av sex öar. Här finns chans att bland annat uppleva mer än 150 fågelarter, 2000 olika fiskarter och att se såväl delfiner som flera olika sorters sköldpaddor. Ni erbjuds fantastiska möjligheter till dykning, fiske, valskådning och segling.

Dag 6: Avresa
Idag är det tid att lämna Casa Rex. Ni blir hämtade på hotellet och körda till flygplatsen för vidare flyg hemåt igen. I bagage och sinne har ni förhoppningsvis mängder av minnen från magiska Moçambique.

Avgångar

Visar tillgängliga avgångar för Sol och bad i Moçambique - mellanklass.
DatumReslängdProgramPris frKontakta oss
Flexibelt6 dagarLäs program10 550:-Mer infoBoka
Pris ovan avser per person.

Liknande resor

Andra som tittade på denna resa tittade även på dessa.