UD avråder från resor till hela världen. Vi kommer att kontakta alla kunder som berörs av detta i turordning utifrån avresedatum. Du behöver inte kontakta oss, vi hör av oss. Läs mer här: Aktuell information om Coronaviruset
Sol och bad i Moçambique - lyxklass
6 dagar

Sol och bad i Moçambique - lyxklass

fr 35 900 SEK Visa avgångar

Sol och bad i Moçambique - lyxklassfr 35 900 SEK

Kombinera era dagar i paradiset med att varva sol och bad med aktiviteter som snorkelturer, fisketurer och magiska båtturer i den vackra solnedgången. Skäm bort er själva med några timmars spa där ni lyxar till det med en uppfriskande ansiktsbehandling eller en välgörande massage. Få serverat havets läckerheter och känn den pinfärska, nygrillade tonfisken smälta i mun, medan den färgglada paraplydrinken svalkar strupen i den ljumna brisen.

Ert boende Azura håller absolut toppklass och ligger öppet ut mot stranden och havet. För era fötter uppenbarar sig ett paradis i avskildhet där ni kan varva avkopplande dagar på stranden med flertalet olika aktiviteter, såsom snorkel- och dykutflykter med båt, ridning, stjärnskådning för att nämna ett fåtal. Ta ett dopp i er lilla, privata pool, bli betjänad av de bästa butlers och känn er som kungligheter!

Visa avgångar

Program

Programmet är standard för Sol och bad i Moçambique - lyxklass men vissa avvikelser kan förekomma.
sol-badresor-mocambique-lyxklass-solresor-till-sodra-afrika-sydafrikaresor

Dag 1: Ankomst till Moçambique.
Föreställ er en oförstörd ö med kilometerlånga stränder och skimrande turkost vatten som då och då korsas av de lokala fiskebåtarna. Tänk er soliga dagar och ljumma nätter under glimrande stjärnhimmel. Detta finner ni på Azura Benguerra.

Vare sig ni har upplevt äventyr i några av grannländerna eller kommer direkt från svala Skandinavien, blir ni hämtade på flygplatsen och körda till ert boende.

Ni befinner er vid ön Benguerras vackra stränder där oceanen med sina tusentals färgglada fiskar inbjuder till bad och snorkling. Benguerra kommer från namnet på en lokal stamhövding som tidigare bodde här. Här kan ni njuta av ultimat lyx och fantastiskt vacker natur. Boendet består av 15 villor med naturnära inslag, inredningen är fräsch och ljus. Ni har tillgång till en egen liten pool vid er villa.

Boende på Azura Benguerra Island (★★★★★).

dykning-valhaj-sol-bad-mocambique-lyx-solresor-mocambique

Dag 2 - 5: Njut av Moçambique
Azura ligger på en ö, långt från städernas stress och puls. Dagar för underbar vila, avkoppling, sol och bad ligger för era fötter. Skäm bort er med massage, ansiktsbehandling eller manikyr på hotellets spa.

Med Indiska Oceanen utanför dörren är vattensporter en självklarhet, snorkling, dykning eller djuphavsfiske. Njut till havs eller borra ner tårna i sanden och smutta på dagens cocktail och prata med de trevliga människorna ni möter här.

På kvällen serverar er butler gärna en enskild middag i vattenbrynet där menyn byggs på dagens bästa råvaror, alltid lätt, fräscht och läckert.

Dag 6: Avresa
Idag är det tid att lämna fantastiska Azura. Ni blir hämtade på hotellet och skjutsade till flygplatsen för vidare flyg hemåt igen. Förhoppningsvis med sinnet fyllt av lugn och harmoni och kameran laddad med mängder av vykortsbilder.

Avgångar

Visar tillgängliga avgångar för Sol och bad i Moçambique - lyxklass.
DatumReslängdProgramPris frKontakta oss
Flexibelt6 dagarLäs program35 900:-Mer infoBoka
Pris ovan avser per person.

Liknande resor

Andra som tittade på denna resa tittade även på dessa.