Fly Inn Safari Ulusaba Lodge
4 dagar

Fly Inn Safari Ulusaba Lodge

fr 30 900 SEK Visa avgångar

Fly Inn Safari Ulusaba Lodgefr 30 900 SEK

Krydda er resa till Sydafrika lite extra med ett par dagar på Sir Richard Bransons, grundare av Virgin Group, lyxiga lodge i Krugerparken. Denna avstickare kan kombineras med vilken skräddarsydd resa som helst. Från Johannesburg flyger ni till Ulusaba Airstrip och färdas till er lodge. Dagarna består av spännande, högklassiga safariturer i öppna landrovers, vilket gör att ni kommer nära djuren och kan höra och till och med känna lukten av dem. Era guider är mycket kunniga och berättar om allt ni ser. Då turerna är anpassade så att ni ska kunna se så mycket djur som möjligt, åker ni på både morgon- och kvällssafari.

Utöver safarin har ni ledig tid som ni kan spendera på att slappna av vid poolen, ta en spa-behandling eller läs en spännande bok i skuggan. Måltiderna är alla kulinariska upplevelser.

Visa avgångar

Program

Programmet är standard för Fly Inn Safari Ulusaba Lodge men vissa avvikelser kan förekomma.
fly-inn-safari-ulusaba-lodge-lyxresor-sydafrika

Dag 1: Johannesburg - Krugerparken
Ni flyger från Johannesburg på förmiddagen till Ulusaba Airstrip. En guide möter upp och tar er till lodgen för inkvartering. Efter en lätt lunch, så kallad ”high tea” avnjuter ni lite champagne på terrassen. På eftermiddagen är det tid för eftermiddagens safari där ni kör ut i öppna landrovers med guider och spanar efter ”The Big 5″, lejon, leopard, elefant, noshörning och buffel.

Guiden berättar om alla djur och växter ni ser på vägen, vilket gör turen både informationsrik och extra spännande. När solen går ner stannar ni till för att njuta av solnedgången, dricka ett glas vin, öl eller annan dryck och sträcka på benen. De stora strålkastarna sätts sedan på och ni färdas ut i kvällsmörkret för att se de stora katterna och de andra nattdjuren som nu blir mer aktiva. Ni återvänder till lodgen runt 19.30 och sätter er vid det dukade bordet för att njuta av en läcker middag.

Boende på Ulusaba Private Game Reserve (★★★★★)Ulusaba Private Game Reserve★★★★★Denna fantastiska safarilogde ägs av Sir Richard Branson, grundare av Virgin Group. Lodge ligger i den västliga delen av det världskänd....

leopard-fly-inn-safari-ulusaba-lodge-lyxresor-sydafrika

Dag 2: Krugerparken
Ni väcks tidigt på morgonen och dricker te eller kaffe före morgonsafarin. Efter safarin återvänder ni sedan till lodgen för att äta en stadig frukostbuffé och fri tid ges innan lunch. Under de varmaste timmarna på dagen kan ni slappa vid poolen, ta en siesta eller bara sitta med en gin och tonic i skuggan och titta ut över det vackra landskapet. Lunch serveras och sedan är det på nytt dags för te och eftermiddagens safari. Efter middagen och denna underbara dag somnar ni gott till alla de afrikanska ljuden.

pool-cliff-lodge-fly-inn-safari-ulusaba-lodge-lyxresor-sydafrika

Dag 3: Krugerparken
Ni har nu ytterligare en dag att njuta av den afrikanska bushen. Slappna av vid poolen, ta en spabehandling eller läs en spännande bok.

giraffer-fly-inn-safari-ulusaba-lodge-lyxresor-sydafrika

Dag 4: Krugerparken - Johannesburg
Tidigt på morgonen vid soluppgången är det dags för den sista safarin. Förhoppningsvis har ni nu sett mängder av djur och återvänder nöjda tillbaka till lodgen. Efter frukost, utcheckning och ett farväl till den trevliga personalen, bär det av till flygplatsen för flyget tillbaka till Europa.

Barn under 12 år är inte tillåtna, om inte annat anges. Denna resa kan förlängas med önskat antal nätter.

Avgångar

Visar tillgängliga avgångar för Fly Inn Safari Ulusaba Lodge.
DatumReslängdProgramPris frKontakta oss
Flexibelt4 dagarLäs program30 900:-Mer infoBoka
Pris ovan avser per person.

Liknande resor

Andra som tittade på denna resa tittade även på dessa.