Upplev Seychellerna
17 dagar

Upplev Seychellerna

fr 37 900 SEK Visa avgångar

Upplev Seychellernafr 37 900 SEK

Njut av vågornas brus och den mjuka vita sanden mellan tårna! På Seychellerna finns vita stränder, vackra solnedgångar och spännande natur som väntar på att bli upptäckta. Ni väljer själva hur ni spenderar dagarna, kanske hyra en cykel och utforska omgivningarna, ta en behandling på spa eller åka på en båttur ut i Indiska Oceanen. Eller varför inte spendera en dag i hängmattan? På Seychellerna är möjligheterna många och ni kan hitta era egna guldkorn.

Seychellerna består av 115 öar, de flesta väljer att besöka huvudön Mahé, Praslin och La Digue. Det är på La Digue som några av världens vackraste stränder finns. Det är varmt året om, temperaturen ligger kring 26-30 grader. November till april är luftfuktigheten som högst och den kan komma en del nederbörd. Denna nederbörd gör att växterna frodas och ni kommer att se växter större än några ni någonsin sett tidigare.

Visa avgångar

Program

Programmet är standard för Upplev Seychellerna men vissa avvikelser kan förekomma.
hjarta-strand-smekmanad-seychellernar-brollopsresor-seychellerna

Dag 1: Avresa
Ni flyger till Seychellernas huvudö Mahé med en mellanlandning.

mahe-smekmanad-seychellernar-brollopsresor-seychellerna

Dag 2: Ankomst
Vid ankomst till Seychellerna möts ni av tropisk värme. En transfer tar er till ert första hotell på resan på Mahé, där ni spenderar tre nätter.

Boende på Kempinski Seychelles Resort (★★★★★)Kempinski Seychelles Resort★★★★★Denna familjeresort är mycket vackert belägen, vid en större strand på södra delen av ön, ca 40 minuter från flygplatsen på Mahé. En ut....

mahe-2-smekmanad-seychellernar-brollopsresor-seychellerna

Dag 3 - 4: Mahé
Ta dagen som den kommer, läs en bok på stranden, åk på en snorklingstur, hyr en bil och upptäck ön på egen hand eller följ med på en guidad tur över ön. Möjligheterna är oändliga!

skoldpadda-smekmanad-seychellernar-brollopsresor-seychellerna

Dag 5: Mahé – Praslin
Idag är det dags att ta båten över till Praslin. Båtfärden tar ca en timme. Vid ankomst till Praslin checkar ni in på hotellet Le Domaine de La Reserve. Hotellet ligger vid en egen mindre strand i bukten Anse Petite Cour på Praslin, bara 5 min från mer kända Cote Dór Beach. Här kan ni koppla av på den fina stranden, snorkla eller paddla ut till revet och bada i den stora poolen.

Boende på Le Domaine de La Reserve.

palm-strand-smekmanad-seychellernar-brollopsresor-seychellerna

Dag 6 - 11: Praslin
Spendera dagarna med långa promenader på stranden, leta snäckor eller utforska Praslin på egen hand. På Praslin finns den för Seychellerna endemiska dubbla kokosnöten, coco de mer. Man kan se den i nationalparken Vallée de Mai där ni också kommer ni att imponeras av storleken på växter och blad som frodas i det tropiska klimatet.

hotell-le-domaine-de-lorangeraie-smekmanad-seychellernar-brollopsresor-seychellerna

Dag 12: Praslin – La Digue
Idag är det dags att packa väskorna för den korta resan med färja över till La Digue. Ni checkar in på läckra Le Domaine de L’Orangeraie, ett fantastiskt mysigt hotell på norra La Digue. Här bor ni i fyra nätter. På La Digue tar man sig enklast runt med cykel eller oxkärra. Några av de vackraste stränderna i världen finns här. Ta cykeln och cykla till Anse Source d’Argent och hitta er egen strand för dagen.

Boende på Le Domaine de L'Orangeraie (★★★★)Le Domaine de L'Orangeraie★★★★Mycket trevligt boutiquehotell, beläget på nordvästkusten söder om Anse Severe stranden, bara 5 min norr om La Digue Hamn. En mindre vä...

cykling-strand-smekmanad-seychellernar-brollopsresor-seychellerna

Dag 13 - 15: La Digue
Cykla runt ön och upptäck nya stränder varje dag, köp en frukt längs vägen av en lokal försäljare, kanske en färsk kokosnöt lockar? En picknick på stranden i solnedgången på Grand Anse eller Petit Anse kan bli ett minne för livet. På hotellet kan ni koppla av på den fantastiska terrassen vid havet och njuta av restaurangens läckerheter.

solnedgang-smekmanad-seychellernar-brollopsresor-seychellerna

Dag 16: Hemresa
Idag är det dags att åter bege sig till Mahé och flygplatsen för att påbörja resan hem till Sverige.

Dag 17: Hemkomst
Efter en resa med många upplevelser och intryck landar ni idag i Skandinavien igen.

Avgångar

Visar tillgängliga avgångar för Upplev Seychellerna.
DatumReslängdProgramPris frKontakta oss
Flexibelt17 dagarLäs program37 900:-Mer infoBoka
Pris ovan avser per person.

Liknande resor

Andra som tittade på denna resa tittade även på dessa.