Konsultbolag – 5 dagar konferens med safari
5 dagar

Konsultbolag – 5 dagar konferens med safari

fr 13 000 SEK Visa avgångar

Konsultbolag – 5 dagar konferens med safarifr 13 000 SEK

Ett exempel på en resa som denna är konsultbolaget som satt upp säljmål för sina medarbetare. Målen nåddes och bolaget åkte med sina 330 anställda på konferensresa till Sydafrika. Tre dagar tillbringades på en av landets bästa safarilodger där safari varvades med konferens och utbildningar i mindre grupper. Självklart fanns möjligheten att se ”The Big 5”, uppleva den afrikanska bushen med natursköna landskap och spännande flora och fauna och somna till ljudet av rytande lejon. På kvällarna underhöll artister såsom Måns Zelmerlöw och Sanna Nielsen gruppen. Medarbetarna besökte också Sydafrikaresors CSR-projekt Star for life och fick sedan uppleva något unikt, att cykla runt i kåkstaden Soweto och lära sig om hur folk bor och lever i dagens Sydafrika.

Visa avgångar

Program

Programmet är standard för Konsultbolag – 5 dagar konferens med safari men vissa avvikelser kan förekomma.
lejon-konsultbolag-konferens-safari-konferensresor-sydafrika

Dag 1: Avresa
Nu börjar äventyret! Idag reser ni ifrån Skandinavien och efter en mellanlandning flyger ni vidare till Sydafrika.

Middag (flyg) ingår.

middag-utomhus-konsultbolag-konferens-safari-konferensresor-sydafrika

Dag 2: Ankomst till Johannesburg
Ni landar i Johannesburg där er guide möter upp och tar er till bussen, och som samordnare följer Tomas Polacek personligen med på resan.

Resan börjar direkt med ett Star for Life besök och en stund med Anders Lindblad, Volvos Lastvagnars f.d. VD för södra Afrika som numer jobbar ideellt för Star for Life. Han har varit med och lanserat skolorna kring Johannesburg och ser till så att ni får en mycket speciell upplevelse. Då ni kommer med olika flyg kommer ni till skolan i smågrupper vilket gör att ni kan gå in klassrummen, prata med eleverna och se det dagliga livet i skolan. Alla samlas i skolans aula och skolans kör sjunger för er, rektorn säger några ord och en SFL representant berättar lite om skolan och arbetet där.

Ni beger er norrut ca 2,5 timmars bussväg mot Entabeni och er lodge vid namn Legend Golf & Safari Resort. Legend Golf & Safari Resort ligger mitt i nationalparken Entabeni som har alla ”The Big 5” (lejon, noshörning, elefant, leopard och buffel). Drakensbergen sveper genom parken och bildar ett mycket dramatiskt landskap med bergväggar och fina utsiktsplatser. Entabeni har fem olika ekosystem som gör att djurlivet är rikt med ett utmärkande antal fågelarter.

Välkomstdrink och incheckning sker i amfiteatern direkt när ni kommer innanför grindarna. Det blir även tilltugg så att ni mättar eventuell hunger innan det är dags för middag. Det ges tid för er att checka in, duscha och vila ut efter resan innan det är dags för samling. Middag äter ni på White Lion Boma, ett område som är inhägnat där de har dukat upp en läcker buffé. Eldarna flammar, borden är vackert dukade med vita dukar och en mer Afrikakänsla än såhär får ni inte. När solen gått ner och slutat värma samlas alla kring eldarna. Innan ni sätter er till bords så får alla deltagare var sin trumma och ledarna delar upp er i grupper. Nu är det dags att lära sig trumma på Afrikanskt vis. Det blir en hel del skratt och bra stämning när alla trummar på. Ni kan hålla ett tal, välkomna alla och berätta om de kommande dagarnas program.

Frukost (flyg), lunch och middag samt vatten på bussen och 2 öl eller 2 glas vin till middagen ingår.

Boende på Legend Golf & Safari Resort (★★★★★).

safari-konsultbolag-konferens-safari-konferensresor-sydafrika

Dag 3: Legend
Ni delas upp i två grupper där hälften åker på safari och den andra halvan beger sig ut på en tur till Pedi Village och White Lion projektet. Det är enormt spännande att sitta i de öppna jeeparna, känna vinden i ansiktet och höra alla ljud från bushen. Ni är ute i ca 3 timmar och när solen börjar värma ordentligt och alla djuren tar skydd i skuggan så åker ni till ett ställe mitt i bushen där de under ett fikonträd har dukat upp en frukostbuffé. Härifrån återvänder ni till lodgen och går till den gemensamma konferensen som börjar kl. 10.30. Lunch äter ni precis bredvid konferensrummet på gräsmattan runt stående runda barbord för att sträcka på benen efter några timmars konferens.

På eftermiddagen fortsätter konferensen. Runt 16.00 åker den andra gruppen ut på safari medan den första fortsätter sin konferens. På kvällen är det dags för middag nere i Shebeen. En Shebeen är en typisk sydafrikansk bar som brukar ligga ute i kåkstäderna. Återigen har ni musik och uppträde.

Frukost, lunch och middag samt 2 öl eller 2 glas vin till middagen ingår.

white-lion-projektet-konsultbolag-konferens-safari-konferensresor-sydafrika

Dag 4: Legend
Den grupp som igår var på eftermiddagssafari, beger sig nu ut på en morgonsafari. Den andra gruppen besöker Pedi Village och White Lion projektet. Kl. 10.30 samlas alla på nytt i konferensrummet och har då en gemensam del om organisationen Star for Life. Konferensen följs av lunch i anslutning till konferensrummet. På eftermiddagen fortsätter konferensen. Det är nu dags för den sista gruppen att bege sig ut på safari. Den andra gruppen har då lite ledig tid till att bada i poolen eller vila ut. Resans sista middag äter ni i den nybyggda golfklubbens restaurang.

Frukost (flyg), lunch och middag samt vatten på bussen och 2 öl eller 2 glas vin till middagen ingår.

kakstad-soweto-konsultbolag-konferens-safari-konferensresor-sydafrika

Dag 5: Hemresa
Vi fixar med en smidig utcheckning och ni beger er söderut till Soweto. Ni åker till Soweto där ni delas upp i grupper. En del cyklar, en del går och en tredje åker buss. Sedan byter ni och avslutar med en gemensam lunch. Lokala guider medföljer. Efter lunch så är det dags att bege sig till flygplatsen och säga farväl till Sydafrika för denna gång!

Frukost, lunch och middag (flyg) samt vatten på bussen och till lunchen ingår.

Avgångar

Visar tillgängliga avgångar för Konsultbolag – 5 dagar konferens med safari.
DatumReslängdProgramPris frKontakta oss
Flexibelt5 dagarLäs program13 000:-Mer infoBoka
Pris ovan avser per person.

Liknande resor

Andra som tittade på denna resa tittade även på dessa.