Entabeni safari - Soweto
5 dagar

Entabeni safari - Soweto

fr 14 580 SEK Visa avgångar

Entabeni safari - Sowetofr 14 580 SEK

Team building, incentiv- eller nöjesresa. Sydafrika är den perfekta destinationen för en gruppresa.
Ta med era medarbetare på en givande och upplevelserik företagsresa för att gemensamt uppleva ”The Big Five” på spännande safari i Entabeni Game Reserve som ligger norr. Ni njuter av fantastisk mat och dryck och avslutar sedan resan med att känna historiska vingslag på en cykeltur i Soweto!

Visa avgångar

Program

Programmet är standard för Entabeni safari - Soweto men vissa avvikelser kan förekomma.

Denna ”All inclusive” företagsresa är genomförd av 18 personer på ett internationellt teknikkonsultföretag över en långhelg.

 

 

gnuer-entabeni-safari-soweto-gruppresor-sydafrika

Dag 1: Avresa
Då ni åker ut på kvällen och tar nattflyget rakt söderut, landar ni redo för kommande dagars spännande program.

safari-lejon-entabeni-safari-soweto-gruppresor-sydafrika

Dag 2: Ankomst Johannesburg - Entabeni Game Reserve
Välkomna till E´Goli, som betyder ”guldets stad” på zuluspråket. I Johannesburg möter guiden upp och ni åker buss 2,5 timmar norrut till Wildside Camp, Entabeni Game Reserve. Den karga, orörda vildmark övergår till natursköna skogar inbäddade bland majestätiska klippor i Waterberg. Ni anländer till lunch och har sedan en stund att koppla av innan ni ger er ut på er första, spännande safari. I en öppen Landrover spanar ni efter allt från smått till ”The Big 5”. Ni återvänder sedan till safarilodgen, äter en välsmakande middag och somnar gott till Afrikas rofyllda ljud.

Frukost (flyg), lunch och middag ingår.

Boende: Entabeni Wildside CampEntabeni Wildside CampWildside Camp är beläget på östra delen av Waterberg regionen som är känt för att vara fri från Malaria. Här finns orörd vildmark, klip....

safari-noshorning-entabeni-safari-soweto-gruppresor-sydafrika

Dag 3: Entabeni Game Reserve
När solens första, värmande strålar stiger övar bergen är det tid för en adrenalinssprudlande safari. Frukosten smakar alldeles förträffligt när ni åter kommer till lodgen. Det finns tid för avkoppling vid poolen, eller kanske vill ni spela lite golf på Legend Golf Course endast 15 min bort. Denna golfbanan är känd för sitt 19:e hål dit golspelare flyger helikopter. Utslaget sker flera hundra meter ovanför green, som har formen av Afrikas kontinent.
Denna afton serveras en härlig middag i bushen, en så kallad Boma. En afrikansk buffé dukas upp, eldarna flammar och borden är vackert dukade med vita dukar. Med lejonen rytande i fjärran infinner sig den genuina Afrikakänslan.

Frukost, lunch och bomamiddag ingår.

kakstad-soweto-entabeni-safari-soweto-gruppresor-sydafrika

Dag 4: Cykeltur i Soweto - Hemresa
Denna dag startar med ytterligare en safari där er kunniga ranger berättar vidare om allt ni ser och upplever. Efter frukost bär det av söderut mot Johannesburg och dess stora förort Soweto. Med hjälp av cyklar tar ni er fram genom kåkstaden under ledning av en lokalguide. Under cirka 2 timmar får ni lära er om och se det enkla livet bland skjul, matlagning och lekande barn. Ni får se och höra om hur folk bor, vad de livnär sig på och hur samhället har växt fram.

Detta är en unik och mycket speciell upplevelse. Ni passar också på att äta lunch i anslutning till turen. Därefter åker ni på en guidad busstur och får se det hus där Nelson Mandela bodde och lite längre ned på samma gata ligger Desmond Tutus hus. Ni ser inte mindre än två Nobelpristagare på samma gata! Under seneftermiddagen åker ni sedan ut till flygplatsen för att ta flyget hem med bagaget fullt av härliga upplevelser.

Frukost, lunch och middag (flyg) ingår.

Dag 5: Hemkomst
Efter en resa med många upplevelser och intryck landar ni idag i Skandinavien igen.

Avgångar

Visar tillgängliga avgångar för Entabeni safari - Soweto.
DatumReslängdProgramPris frKontakta oss
Flexibelt5 dagarLäs program14 580:-Mer infoBoka
Pris ovan avser per person.

Liknande resor

Andra som tittade på denna resa tittade även på dessa.