Paradisvigsel på Seychellerna
17 dagar

Paradisvigsel på Seychellerna

fr 52 900 SEK Visa avgångar

Paradisvigsel på Seychellernafr 52 900 SEK

Välkommen till Paradiset!

Seychellerna uppfyller alla kriterier som kan begäras av en drömdestination - en perfekt plats att starta ert liv som gifta! Vita stränder, vajande palmer, spännande regnskog, god mat, kultur och värme. Här tar ni dagen som den kommer och dagarna flyter förbi i stilla mak medan ni kopplar av i en hängmatta på stranden. Ljumma vindar från havet får palmerna att rassla och en känsla av total avkoppling och frid infinner sig.

Mahé är den största ön på Seychellerna, omgiven av vackra stränder och med en grönskande regnskog ligger hon som en pärla i Indiska Oceanen. Huvudstaden heter Victoria och är en av världens minsta huvudstäder. Om ni går en promenad genom stan har ni efter knappt en timme förmodligen sett hela staden. Prova gärna det kulinariska köket då det finns många kreolrestauranger att upptäcka. Klimatet är behagligt året runt med temperaturer på 26-30 grader. November - april är luftfuktigheten som högst och det kan komma en del nederbörd.

Seychellerna är platsen många drömmer om att ha sin vigsel på. Här är livet okomplicerat och likaså pappersexercisen inför vigseln. Ni är själva med och utformar ert bröllop så att det blir precis som ni själva vill ha det. Välj att vara barfota vid stranden med en enkel bukett, endast ni och vigselförrättaren eller i full bröllopsklädsel. Avsluta sedan resan med några underbara dagar på La Digue, en bröllopsresa i resan!

Gör något som är få förunnat - gift er på Seychellerna!

Visa avgångar

Program

Programmet är standard för Paradisvigsel på Seychellerna men vissa avvikelser kan förekomma.
palm-strand-paradisvigsel-seychellerna-brollopsresor-seychellerna

Dag 1: Avresa
Ni flyger till Seychellernas huvudö Mahé med en mellanlandning.

skoldpadda-paradisvigsel-seychellerna-brollopsresor-seychellerna

Dag 2: Utresa från Skandinavien
Vid ankomst till Seychellerna möts ni av tropisk värme. En transfer tar er till ert första hotell på resan, Constance Ephelia Seychelles, där ni spenderar tre nätter. Hotellet är beläget på öns västkust så härifrån njuter ni av fantastiska solnedgångar.

Boende på Constance Ephelia Seychelles (★★★★)Constance Ephelia Seychelles★★★★Vackra Constance Ephelia Resort ligger Mahés västra sida. Hotellet ligger avskilt på ett stort område med två vackra stränder. Totalt f....

romantik-strand-paradisvigsel-seychellerna-brollopsresor-seychellerna

Dag 3 - 4: Mahé
Ta dagen som den kommer, läs en bok på stranden, åk på en snorklingstur, hyr en bil och upptäck ön på egen hand eller följ med på en guidad tur över ön. Möjligheterna är oändliga!

romantisk-strand-paradisvigsel-seychellerna-brollopsresor-seychellerna

Dag 5: Mahé – Praslin
Idag är det dags att ta båten över till Praslin. Båtfärden tar ca en timme. Vid ankomst till Praslin checkar ni in på hotellet Paradise Sun som ligger på nordöstra sidan av ön. Här bor ni i sju nätter. Hotellet erbjuder bland annat pool och spa och ligger längs en lång strand. Kanske ni vill njuta av en spabehandling innan vigseln? Restaurangen med sandgolv ger en härlig touch till matupplevelsen. Utforska den långa stranden och välj platsen för er vigsel – kanske längst bort vid de vackra granitformationerna i slutet av stranden?

Boende på Paradise Sun Hotel (★★★★)Paradise Sun Hotel★★★★Paradise Sun ligger i en grönskande trädgård vid kanten av den vita stranden på nordöstra kusten av Praslin. Här finns 80 rum fördelat ....

hjarta-strand-paradisvigsel-seychellerna-brollopsresor-seychellerna

Dag 6 - 12: Praslin
Spendera dagarna med långa promenader på stranden, leta snäckor eller utforska Praslin på egen hand. Ni har en egen bröllopskoordinator som har hand om det formella runt vigseln så att ni i lugn och ro kan fokusera på varandra och er dag. Vigseln sker på hotellet i strandkanten. På Praslin finns den för Seychellerna endemiska dubbla kokosnöten, coco de mer. Man kan man se den i nationalparken Vallée de Mai där ni också kommer att imponeras av storleken på växter och blad som frodas i det tropiska klimatet.

hotell-le-domaine-de-lorangeraie-pool-paradisvigsel-seychellerna-brollopsresor-seychellerna

Dag 13: Praslin – La Digue
Det är dags att åka på bröllopsresa! Packa väskorna för den korta resan med färja över till La Digue. Ni checkar in på läckra Le Domaine de L’Orangeraie, ett fantastiskt mysigt hotell på norra La Digue. Här bor ni i fyra nätter. På La Digue tar ni er enklast runt med cykel eller oxkärra när ni besöker några av de vackraste stränderna i världen. Ta cykeln och cykla till Anse Source d’Argent och hitta er egen strand för dagen.

Boende på Le Domaine de L'Orangeraie (★★★★)Le Domaine de L'Orangeraie★★★★Mycket trevligt boutiquehotell, beläget på nordvästkusten söder om Anse Severe stranden, bara 5 min norr om La Digue Hamn. En mindre vä....

hotell-le-domaine-de-lorangeraie-paradisvigsel-seychellerna-brollopsresor-seychellerna

Dag 14 - 15: La Digue
Cykla runt ön och upptäck nya stränder varje dag, köp en frukt längs vägen av en lokal försäljare, kanske en färsk kokosnöt lockar? En picknick på stranden i solnedgången på Grand Anse eller Petit Anse blir ett minne för livet. På hotellet kan ni koppla av på deras fantastiska terrass vid havet och njuta av restaurangens läckerheter.

Dag 16: La Digue – Mahé – Skandinavien
Idag är det dags att åter bege sig Mahé och flygplatsen för att börja resan hem till Sverige.

Dag 17: Hemkomst
Efter en härlig semester med fina upplevelser landar ni idag i Skandinavien igen.

Avgångar

Visar tillgängliga avgångar för Paradisvigsel på Seychellerna.
DatumReslängdProgramPris frKontakta oss
Flexibelt17 dagarLäs program52 900:-Mer infoBoka
Pris ovan avser per person.

Liknande resor

Andra som tittade på denna resa tittade även på dessa.