Kruger Adventure
5 dagar

Kruger Adventure

fr 7 200 SEK Visa avgångar

Kruger Adventurefr 7 200 SEK

Förläng din äventyrsresa eller skräddarsydda resa med en spännande safari där möjligheterna finns att se alla “The Big 5″. Om ni vill komma riktigt nära naturen finns även möjlighet att göra en bushwalk där ni tillsammans med en erfaren guide lär er att hitta och förstå de spår djuren lämnat efter sig. Ni reser runt med engelsktalande guide och har gemensam matlagning och städning av campingområdet under hela resan. Vanligast är att bo i tält, men ni kan även uppgradera och bo på lodge istället. För att få ut så mycket som möjligt av er resa, rekommenderar vi att ni köper till ett aktivietspaket (aktivitetspaketet ingår i resorna med avresa 2020). Mer information finner ni under programmet.

Samtliga våra äventyrsresor inkluderar så kallade ”Green seats”. Detta innebär att ni som resenärer bidrar med 100-300 kr/person för att kompensera de utsläpp som sker i samband med resan, bidragets storlek varierar beroende på resans längd.

Visa avgångar

Program

Programmet nedan avser resor säsongen 2019. Program för säsongen 2020 finner ni under respektive avgång.
elefanter-kruger-adventure-aventyrsresor-sydafrika

Dag 1: Johannesburg
Vare sig ni kommer från Skandinavien eller förlänger era äventyr från södra Afrika har ni dagen fri för att ta det lugnt eller kanske åka på en utflykt. Ni kan åka på en stadsrundtur eller ta en tur till kåkstaden Soweto, apartheidens kärna, där kontrasten mellan välfärd och enkla förhållande är en givande och minnesvärd upplevelse.

Boende på Belvedere Estate (★★★).

noshorningar-kruger-adventure-aventyrsresor-sydafrika

Dag 2: Johannesburg – Nkambeni
Från Johannesburg åker ni några timmar österut genom Mpumalanga mot Krugerparken. Längs vägen upplever ni vacker natur och dramatiska landskap. Ni åker till ert campsite på Nkambeni, som ligger precis i utkanten av Kruger National Park. Man kör in via Krugerparkens Numbi Gate nära White River och Hazyview. Ni slår upp ert läger på området där ni ska bo kommande tre nätter och njuter av er första kväll i bushen.

I aktivitetspaketet ingår en kvällssafari.

Middag ingår.

Boende på camping.

blyde-river-canyon-kruger-adventure-aventyrsresor-sydafrika

Dag 3: Krugerparken
Tillsammans med solens värmande strålar stiger ni upp, äter frukost och beger er tidigt iväg mot nya äventyr i parken. Detta är tiden då alla djur är vakna och aktiva och chanserna att se djuren är ännu större än mitt under den heta dagen. Idag åker ni i öppna fyrhjulsdrivna fordon igen och när dagen är slut har ni täckt den större delen av den södra Krugerparken. Med mängder av foton och härliga upplevelser på näthinnan somnar ni garanterat riktigt gott denna natt!

I aktivitetspaketet ingår en heldagstur i Krugerparken med 4x4 fordon.

Frukost och middag ingår.

nkambeni-lodge-kruger-adventure-aventyrsresor-sydafrika

Dag 4: Krugerparken
Ni som bokat aktivietspaketet ska idag ha bra skor på fötterna och kameran laddad för ni startar denna givande dag med en spännande vandringssafari i Krugerparken. Krugerparken kännetecknas av stora hjordar av bufflar och elefanter och har ni tur får ni se dessa i lugn mak vandra genom buskagen. Efter er spännande bushwalk åker ni och upplever Panoramarutten där ni besöker Gods Window Bourke´s Luck Potholes och the Three Rondavels. Ikväll bjuds det på lokal dans och god mat vid lägerelden.

I aktivitetspaketet ingår en bushwalk.

Frukost, lunch och middag ingår.

johannesburg-bro-kruger-adventure-aventyrsresor-sydafrika-sydafrikaresor

Dag 5: Krugerparken – Johannesburg
Ni njuter av en sista tur i Krugerparken innan ni packar ihop lägret och beger er tillbaka till Johannesburg. Här avslutas er resa. På boendet Belvedere Estate finns det möjlighet att boka er på en avslutningsmiddag med traditionell mat. Under middagen kan ni prata om alla fantastiska upplevelser som ni har fått erfara under era fyra dagar i Krugerparken.

Frukost och lunch ingår.

Boende på Belvedere Estate (★★★).

Resan avslutas här och ni reser vidare hem eller fortsätter ni att utforska södra Afrika.

Avgångar

Visar tillgängliga avgångar för Kruger Adventure.
DatumReslängdProgramPris frKontakta oss
20205 dagarLäs program !
?
Denna avgången avviker från standardprogrammet!
9 260:-Mer infoBoka
20195 dagarLäs program7 200:-Mer infoBoka
Pris ovan avser per person.

Liknande resor

Andra som tittade på denna resa tittade även på dessa.