Fly vardagen
9 dagar

Fly vardagen

fr 25 500 SEK Visa avgångar

Fly vardagenfr 25 500 SEK

För er som inte kan vara borta någon längre period men känner att ni behöver en paus från vardag, stress, jobb, rutiner och skandinaviskt väder erbjuder vi en oslagbar resa.

Under en vecka får ni uppleva Sydafrikas exotiska safariliv med rytande lejon, trumpetande elefanter och storslagna noshörningar i Thandas viltreservat! Njut av naturens alla intryck och skäm bort er på fyrstjärniga och prisbelönta Thanda Tented Camp.

Följ med på ett oförglömligt äventyr! ”The Big 5″ väntar på er!

Visa avgångar

Program

Programmet är standard för Fly vardagen men vissa avvikelser kan förekomma.
gepard-fly-vardagen-all-inclusive-sydafrika

Dag 1: Avresa
Nu börjar äventyret! Idag reser ni ifrån Skandinavien och efter en mellanlandning flyger ni vidare till Sydafrika.

thanda-tented-lodge-safari-fly-vardagen-all-inclusive-sydafrika

Dag 2: Durban - Thanda Game Reserve
Ni möts av er guide på Durbans flygplats och blir körda till den privatägda parken Thanda Game Reserve, cirka tre timmar norr om flygplatsen. De exotiska safaritälten lockar med en vacker, kolonialisk stil. Då lägret inte är inhägnat kan det mycket väl hända att djuren stryker genom lägret om natten!

Redan ikväll upplever ni er första safari. I öppna jeepar och med en kunnig guide spanar ni efter smått och stort. Efter en välsmakande middag somnar ni med ljudet från bushen som bakgrundsmusik!

Ni bor i den fyrstjärniga lodgen Thanda Tented Camp, som ingår i den prestigefyllda kedjan Leading Hotels of the Worlds. De inredda safaritälten har privata badrum med utomhus- och inomhusdusch samt en magnifik utsikt över reservatet. Alla rum har egen terrass. Tälten ligger utspridda på en sluttning och har en gedigen ”Hemmingway känsla”. För att få den rätta Afrika-känslan är lägret i stort sett fritt från eleltricitet. Endast ett par timmar per dag är generatorn igång för laddning av kamerabatterier och liknande.

Boende på Thanda Tented Camp (★★★★)Thanda Tented Camp★★★★Thanda Game Reserve är belägen drygt 20 kilometer norr om Hluhluwe i Zululand. Nationalparken som är privatägd har alla Big Five och är....

elefant-safari-fly-vardagen-all-inclusive-sydafrika

Dag 3 - 7: Safari i Thanda Game Reserve
Dessa dagar är vigda åt safari. Ni blir väckta i tidig gryning och dricker en kopp varm dryck innan det är tid att hoppa upp i den öppna safarijeepen och ge er ut på äventyr.
Det är under dagens första, magiska timmar som parken vaknar till liv. Den härliga frukosten som sedan serveras på lodgen smakar alldeles förträffligt efter alla spännande upplevelser. Ni har en stund att koppla av innan lunchen serveras. Ett dopp i poolen, lite avkoppling med en god bok eller kanske en spa-behandling finns det tid till, innan det är dags för kvällssafarin.

thanda-lejon-fly-vardagen-all-inclusive-sydafrika

Dag 8: Hemresa
Idag har ni en morgonsafari följt av en god frukost innan ni lämnar Thanda bakom er och blir körda till Durbans flygplats. Det finns tid att strosa bland flygplatsens butiker innan flyget mot Johannesburg avgår. Ni flyger vidare mot Europa och landar med bagaget fullt av goda minnen för livet!

Dag 9: Hemkomst
Efter en resa med många upplevelser och intryck landar ni idag i Skandinavien igen.

Avgångar

Visar tillgängliga avgångar för Fly vardagen.
DatumReslängdProgramPris frKontakta oss
Flexibelt9 dagarLäs program25 500:-Mer infoBoka
Pris ovan avser per person.

Liknande resor

Andra som tittade på denna resa tittade även på dessa.