Sara har jobbat inom servicebranschen hela sitt arbetsliv, och sedan 2011 på Sydafrikaresor. Att jobba här var en självklarhet för Sara då hon älskar att resa och uppleva världen och hon hade redan från början en stor kärlek till södra Afrika. Det bästa med att jobba på Sydafrikaresor är alla härliga möten med kunderna och att får vara en del av deras resa och skräddarsy deras drömmar. Det är också hennes kärlek till Sydafrika med alla dessa härliga möten med människorna när hon är på resande fot, naturen och självklart djuren.

Både i jobbet och privat har Sara hunnit besöka Sydafrika flertalet gånger. Det mest fantastiska är känslan när man befinner sig ute i bushen på safari och spanar efter och försöker komma nära djuren. Variationen av naturen och de vackra vyerna som omger en när man reser runt i Sydafrika är obeskrivlig. Bergen som omger en när man befinner sig i vindistrikten med en härlig vinprovning eller avnjuter en god måltid är svårslaget. I nästa stund står du på några klippor och spanar efter rätvalarna som leker i vattnet och på nästa stopp har du alla dessa gulliga pingviner som hälsar dig välkommen på stranden.

Mauritius har blivit en stor favorit hos Sara som tycker det är underbart att koppla av på någon av de vackra stränderna eller vid poolen, Sara njuter också av den goda maten som det creolska köket bjuder på och att promenera runt på matmarknaden i Port Louis bland alla dofter. Även alla härliga aktiviteter både på land och i vattnet lockar.

Det bästa med att boka sin resa genom oss är all kunskap som vi bär på om destinationerna, och att vi alltid gör vårt yttersta för att ge er den upplevelsen och förhoppningsvis även överträffar era förväntningar.  Det är också en trygghet när ni bokar genom oss tack vare all vår kunskap, vår nära kontakt med leverantörerna på plats och att ni är skyddade av paketreselagen.

Saras favoritdestinationer

Läs mer om Saras favoritdestinationer.

Liknande inlägg

Senaste inläggen