Påsk i en av världens vackraste städer!

Fira påsk i Kapstaden

I Kapstaden finns allt ni kan förvänta er av en storstad! På denna resa bor ni på ett centralt beläget hotell i en av världens vackraste städer, härifrån når ni lätt Godahoppsudden, Table Mountain, Kirstenbosch Botancial Gardens eller Groot Constantia som är en av Sydafrikas äldsta vingårdar.

Här finns några av Sydafrikas bästa restauranger för den kulinariskt intresserade och här kan ni shoppa i anrika Victoria & Alfred Waterfront, upptäcka moderna designers på The Neighbourgoods Market i Woodstock eller promenera längs med havet på Beach Road. Ni kan ta er upp till Table Mountain och Lions Head för en hisnande vy över staden. Är ni intresserade av botanik rekommenderar vi ett besök på Kirstenbosch Botancial Gardens. En annan populär utflykt är ett besök till Groot Constantia, som är en av landets äldsta vingårdar och här produceras fortfarande det vin som var Napoleons favorit.

Avresa

29 mar 2024

Hemkomst

7 apr 2024

29 mar 2024
7 apr 2024
Dag för dag
fre 29 mar

Avresa

Avresa från Skandinavien till Istanbul där vi flyger nattflyg söderut till Kapstaden.

Middag (flyg) ingår.
lör 30 mar

Ankomst till Kapstaden

Vid ankomst börjar ni med en kortare stadstur i bil innan ni checkar in på hotellet som är centralt beläget med gångavstånd till de trendigaste restaurangerna, affärer och småbutikerna.

Boende på Radisson RED Cape Town

 ().
Frukost (flyg) ingår.
sön 31 mar - fre 5 apr

Lediga dagar i Kapstaden

Kapstaden är en perfekt utgångspunkt för utflykter – härifrån når ni Godahoppsudden, pingvinkolonin i Simon’s Town och den mysiga fiskebyn Fish Hoek där ni kan äta fiskrätter lagade av dagens fångst. Ni kan boka en 25 minuters helikoptertur längs med Atlanten, över Chapmans Peak och runt det majestätiska Taffelberget. Det är verkligen en upplevelse man sent ska glömma!

En av de mest uppskattade turerna är ett besök i kåkstaden Langa där ni får lära er mer om lokalbefolkningen och deras liv. Ni kan även gå på sightseeing i staden eller åka ut till Robben Island, där Nelson Mandela satt fängslad i 18 av sin 27 år i fångenskap.

Det finns många fler dagsutflykter ni kan göra, antingen på egen hand eller med guide. Vi guidar er gärna bland de olika utflyktsalternativen, fråga oss om det är något specifikt ni önskar uppleva!

Frukost ingår.
lör 6 apr

Dags att säga farväl

På eftermiddagen bär det av mot flygplatsen med fullpackade väskor, många bilder och minnen för livet.

Frukost och middag (flyg) ingår.
sön 7 apr

Hemkomst

Efter en resa med många upplevelser och intryck landar vi idag i Skandinavien igen.

Prisdetaljer

Priset inkluderar

 • Flyg t/r Skandinavien – Sydafrika.
 • Samtliga flygskatter, dessa kan ändras.
 • Transfer med bil tur & retur flygplatsen - hotellet i Kapstaden.
 • 7 övernattningar i Kapstaden med frukost.
 • Kortare stadstur i bil i Kapstaden på ankomstdagen.

I priset ingår inte

 • Extra aktiviteter (med engelsktalande guide).
 • Eventuellt enkelrumstillägg, 5 400 kr/person.

Anmälan

En anmälningsavgift på 3 000 kr per person betalas i samband med anmälan. Resan kan bli fullbokad snabbt och vi förbehåller oss att då inte acceptera några vidare anmälningar.

Priserna är baserade på del i dubbelrum, barnpriserna är baserade på att 1-2 barn under 12 år delar ett familjerum med två betalande vuxna. Priserna kan eventuellt ändras beroende på tillgång på familjerum. Kontakta oss för exakta priser och boendeförslag utifrån er familj.

Kombinationer

Våra färdiga resepaket går att kombinera med andra resepaket. Nedan ser ni vilket som går att kombinera med det här resepaketet, priset påverkas då eftersom man har färre eller kortare flyg.

Påsklov mitt i vildmarken!

Påskresa till Krugerparken

Spendera påsklovet med att spana efter The Big Five i välkända Krugerparken. En resa där ni får uppleva spänningen i bushen!

Antal dagar:

10 dagar

Pris:

27 900 kr

Kombinationspris:

15 900 kr

Avresa:

22 mar 2024

Hemkomst:

31 mar 2024

Res tryggt med oss

Genom att boka resa och hotell som ett paket hos en svensk arrangör täcks ni av den svenska resegarantilagen. Lagen gäller som ett minimiskydd om något händer med din resa och gäller endast den del av resan som är bokad via arrangören. Det ni bokar på egen hand eller via en utländsk arrangör täcks inte av resegarantilagen.

Sydafrikaresor är medlemmar av SRF (Sveriges Resebyråförening) och har lämnat fullständiga garantier till Kammarkollegiet. Detta är en trygghet för er som resenärer att veta att vi som arrangör utför ett seriöst arbete helt enligt gällande lagar och regler. Kännetecken för en resebyråmedlem i SRF är bland annat att personalen är kompetent och erfaren och att företaget bedrivs på ett representativt sätt.

Alla arrangemang i Sydafrika sköts av våra partners på plats som samtliga är godkända av den sydafrikanska turistmyndigheten och kontrollenheten SATSA (Southern Africa Tourism Services Association).

Något du undrar? Fråga mig!

Sofie

Resespecialist

Avresa:
29 mar 2024
Hemkomst:
7 apr 2024
Resans längd:
10 dagar
Pris:
20 900 kr

per person

Barnpris:
16 300 kr

per barn

I resan ingår
 • Flyg
 • Boende
 • Måltider enligt program
 • Transfers enligt program
Skicka bokningsförfrågan

Liknande resor

Påsklov mitt i vildmarken!

Påskresa till Krugerparken

Spendera påsklovet med att spana efter The Big Five i välkända Krugerparken. En resa där ni får uppleva spänningen i bushen!

Antal dagar:

10 dagar

Pris:

27 900 kr

Avresa:

22 mar 2024

Hemkomst:

31 mar 2024

En oförglömlig julupplevelse mitt i vildmarken!

Fira jul i Krugerparken

Vakna upp på julafton till ljudet av fåglar som kvittrar och spana efter The Big Five i välkända Krugerparken.

Antal dagar:

12 dagar

Pris:

32 500 kr

Avresa:

20 dec 2023

Hemkomst:

31 dec 2023