Resa Seychellerna
Ett säkert kort

Seychellerna för alla

Upptäck huvudön Mahé med sina vackra stränder, romdestilleriet Takamaka och den lilla huvudstaden Victoria med sin färgglada marknad. För den mer äventyrliga finns vandringsleder som bjuder på mäktiga utsiktsplatser. Utforska livet till havs under en dagstur med katamaran eller interagera med lokalbefolkning när de tömmer sina fiskenät på stranden. Oavsett vad ni tar er för under er resa sker det i ett lugnt och behagligt tempo med fokus på sol, bad och avkoppling!

Reseförslag

Mahé - Resa Seychellerna

Detta reseförslag utgår ifrån vackra Mahé, Seychellernas största ö med en av världens minsta huvudstäder, Victoria. Naturen är otroligt vacker och havet inbjudande turkosblått. Transfern tar er från flygplatsen på slingriga vägar fram till ert enkla men trivsamma boende med självhushåll. Under den kommande veckan utforskar ni omgivningarna med utgångspunkt från ett och samma boende.

Ta en guidad tur i huvudstaden, besök den myllrande marknaden med sitt stora utbud av bland annat färska frukter och spännande kryddblandningar. Svalka er vid någon av de mindre vikarna eller stanna vid välkända Beau Vallon beach som erbjuder liv och rörelse med restauranger och små butiker. Utforska Mahé med hyrbil för att kunna ha friheten att styra över stoppen under dagarna.

Någon av dagarna kanske ni tar färjan över till Praslin för ett besök till nationalparken Vallée de Mai, båtturen tar bara en timme men är en otroligt härlig upplevelse. Ytterligare en kvarts båtresa bort från Praslin ligger La Digue, den lugna och mycket vackra ön som är världskänd för sina stränder Grand Anse och Petit Anse. Ta er runt med cykel eller till fots, bada vid de enorma granitkreationerna och njut av La Digues sköna stämning innan ni återvänder till Mahé och rundar av er resa till Seychellerna. Denna resa är snäll mot plånboken och ger er möjlighet att själva styra över er semester!

Prisdetaljer

Reseförslaget ovan är till för att inspirera. Priset är baserat på internationella flyg i ekonomiklass, samtliga flygskatter, del i dubbelrum på tvåstjärnigt boende med självhushåll under 7 nätter samt privat flygplatstransfer t/r. Alla delar av resan är anpassningsbara efter önskemål och går att förändra, förlänga eller förkorta. Priserna kan ändras beroende på säsong. Prata med din resespecialist för fler tips och få ett skräddarsytt förslag.

  • Flyg t/r från Skandinavien.
  • Samtliga flygskatter, dessa kan ändras.
  • Samtliga transfers på plats med bil.
  • 7 nätter på 2-stjärnigt boende utan frukost på Mahé.

Res tryggt med oss

Genom att boka resa och hotell som ett paket hos en svensk arrangör täcks ni av den svenska resegarantilagen. Lagen gäller som ett minimiskydd om något händer med din resa och gäller endast den del av resan som är bokad via arrangören. Det ni bokar på egen hand eller via en utländsk arrangör täcks inte av resegarantilagen.

Sydafrikaresor är medlemmar av SRF (Sveriges Resebyråförening) och har lämnat fullständiga garantier till Kammarkollegiet. Detta är en trygghet för er som resenärer att veta att vi som arrangör utför ett seriöst arbete helt enligt gällande lagar och regler. Kännetecken för en resebyråmedlem i SRF är bland annat att personalen är kompetent och erfaren och att företaget bedrivs på ett representativt sätt.

Alla arrangemang i Sydafrika sköts av våra partners på plats som samtliga är godkända av den sydafrikanska turistmyndigheten och kontrollenheten SATSA (Southern Africa Tourism Services Association).

Något du undrar? Fråga mig!

Kristina

Resespecialist

Resans längd:
10 dagar
Pris från:
18 500 kr

per person

I priset ingår internationella flyg i ekonomiklass, samtliga flygskatter, tvåstjärnigt boende med självhushåll under 7 nätter samt privat flygplatstransfer t/r.
Skräddarsy din resa