Strand på Seychellerna
Sagolikt och avkopplande

Sanslösa Seychellerna

Upptäck detta underbara örike redan i år!

Reseförslag

Detta reseförslag kombinerar två av Seychellernas fantastiska öar. Vilken blir din favorit? Resan startar på Mahé.  Med kuperade, grönskande regnskog, många fantastiska utsiktsplatser och fina stränder är det lätt att imponeras redan när transfern lämnar flygplatsen på väg till ert första boende. De inledande dagarna av resan utforskar ni Seychellernas huvudö. Såklart är sol och bad ett givet inslag men ön bjuder även in till besök på marknader i den lilla huvudstaden Victoria, och utmanande likväl som enklare vandringsleder för att nämna några aktiviteter.

Resa fortsätter vidare till Praslin som ligger cirka en timmes färjeöverfart bort. Här lockar en av världens vackraste stränder, Anse Lazio och för den golfintresserade finns här landets enda golfbana. Missa inte ett besök till nationalparken Vallée de Mai som är hem för den unika kokosnöten Coco de Mer vars honfrukt väger omkring 20 kg. Färjorna avgår regelbundet till grannön La Digue så planera in ett dagsbesök hit för att njuta av öns stränder och sköna lugn. Den fotointresserade kommer ha svårt att slita sig från den magiskt vackra stranden Anse Source d’Argent. Välkommen till Seychellerna!

Prisdetaljer

Reseförslaget ovan är till för att inspirera. Priset är baserat på internationella flyg i ekonomiklass, samtliga flygskatter, del i dubbelrum på mellanklassboende med frukost 3 nätter på Mahé och 6 nätter på Praslin samt transfers mellan boendena. Alla delar av resan är anpassningsbara efter önskemål och går att förändra, förlänga eller förkorta. Priserna kan ändras beroende på säsong. Prata med din resespecialist för fler tips och få ett skräddarsytt förslag.

  • Flyg t/r från Skandinavien.
  • Samtliga flygskatter, dessa kan ändras.
  • Samtliga transfers på plats med bil & båt.
  • 4 nätter på 4-stjärnigt boende med frukost på Mahe.
  • 6 nätter på 4-stjärnigt boende utan frukost på Praslin.

Res tryggt med oss

Genom att boka resa och hotell som ett paket hos en svensk arrangör täcks ni av den svenska resegarantilagen. Lagen gäller som ett minimiskydd om något händer med din resa och gäller endast den del av resan som är bokad via arrangören. Det ni bokar på egen hand eller via en utländsk arrangör täcks inte av resegarantilagen.

Sydafrikaresor är medlemmar av SRF (Sveriges Resebyråförening) och har lämnat fullständiga garantier till Kammarkollegiet. Detta är en trygghet för er som resenärer att veta att vi som arrangör utför ett seriöst arbete helt enligt gällande lagar och regler. Kännetecken för en resebyråmedlem i SRF är bland annat att personalen är kompetent och erfaren och att företaget bedrivs på ett representativt sätt.

Alla arrangemang i Sydafrika sköts av våra partners på plats som samtliga är godkända av den sydafrikanska turistmyndigheten och kontrollenheten SATSA (Southern Africa Tourism Services Association).

Något du undrar? Fråga mig!

Sofie

Resespecialist

Resans längd:
12 dagar
Pris från:
26 500 kr

per person

I priset ingår internationella flyg i ekonomiklass, samtliga flygskatter, mellanklassboende med frukost 3 nätter på Mahé och 6 nätter på Praslin samt transfers mellan boendena.
Skräddarsy din resa