En efterfrågad destination

Maldiverna för alla

En resa till Maldiverna är något för alla att drömma om. Att bo på en liten paradisö och strosa runt barfota i vattenbrynet där det turkosblå havet möter sammetslen sandstrand. Färgerna i havet skimrar i grönt, turkos och blått och lummigheten på land ramar in hela upplevelsen. Här infinner sig det totala lugnet med tid för både avkoppling och möjlighet att utforska den fantastiska världen som lever under havsytan. På Maldiverna och Fihalhohi Island blir resedrömmen sann.

Sammanfattning
Resans längd:
15 dagar
Pris från:
31 900 kr

per person

Detta är ett reseförslag där vi räknat på flyg i ekonomiklass, samtliga flygskatter, del i dubbelrum under 12 nätter på Fihalhohi Island med helpension samt transfer med speedboat.
Reseförslag

Maldiverna välkomnar dig

Efter en bekväm flygresa landar ni i Maldivernas huvudstad Malé. Härifrån går en speedboat som på cirka 40-45 minuter tar er till er ö och boendet Fihalhohi Island.

Fihalhohi Island, erbjuder en underbar blandning av aktiviteter och sol och bad. Öns vackra lagun representerar den naturliga skönheten och enkelheten i ett tropiskt paradis som Maldiverna. Här bor ni olika rumskategorier från Garden Room till Over Water Villa. Vilket rum ni än väljer har ni direkt tillgång till stranden och allt ni behöver för en avkopplande vistelse.

Aktiviteter och avkoppling i paradiset under en resa till Maldiverna

På Fihalhohi Island kan avnjuta god mat och dryck såväl morgon, lunch och middag. Om ni vill vara sysselsätta er finns det en mängd olika aktiviteter att ta del av. Snorkla bland färgglada rev eller ta endagstur med båt till någon av de närliggande öarna. Prova att köra vattenskoter, paddla kanot eller det nu så populära stand up paddle. Om ni efter en aktiv dag vill ta det lugnt och koppla av föreslår vi ett besök och en skön stund på Huvandhumaa Spa där ni kan njuta av en rad olika behandlingar som vårdar kropp och själ. Ni kommer hem som helt nya människor, det vågar vi nästan lova!

Prisdetaljer

Reseförslaget ovan är till för att inspirera. Alla delar av resan är anpassningsbara. Programmet går att förändra, förlänga eller förkorta, vi skräddarsyr enligt era önskemål. Priset är räknat på del i dubbelrum och styrs av säsong samt hur långt i förväg resan bokas. Kontakta oss för fler tips och ett personligt reseförslag.

  • Flyg i ekonomiklass t/r från Skandinavien.
  • Samtliga flygskatter, dessa kan ändras.
  • Samtliga transfers på plats med speed boat.
  • 12 nätter på 3-stjärnigt boende med halvpension.

Res tryggt med oss

Genom att boka resa och hotell som ett paket hos en svensk arrangör täcks ni av den svenska resegarantilagen. Lagen gäller som ett minimiskydd om något händer med din resa och gäller endast den del av resan som är bokad via arrangören. Det ni bokar på egen hand eller via en utländsk arrangör täcks inte av resegarantilagen.

Sydafrikaresor är medlemmar av SRF (Sveriges Resebyråförening) och har lämnat fullständiga garantier till Kammarkollegiet. Detta är en trygghet för er som resenärer att veta att vi som arrangör utför ett seriöst arbete helt enligt gällande lagar och regler. Kännetecken för en resebyråmedlem i SRF är bland annat att personalen är kompetent och erfaren och att företaget bedrivs på ett representativt sätt.

Alla arrangemang i Sydafrika sköts av våra partners på plats som samtliga är godkända av den sydafrikanska turistmyndigheten och kontrollenheten SATSA (Southern Africa Tourism Services Association).

Något du undrar? Fråga mig!

Sofie

Resespecialist

Resans längd:
15 dagar
Pris från:
31 900 kr

per person

Detta är ett reseförslag där vi räknat på flyg i ekonomiklass, samtliga flygskatter, del i dubbelrum under 12 nätter på Fihalhohi Island med helpension samt transfer med speedboat.

Liknande resor

Möte med paradiset

Makalösa Maldiverna

Res till paradiset Kuredu Island Resort och njut av vita stränder, turkosblått vatten, vajande palmer och fantastisk snorkling.

Antal dagar:

15 dagar

Pris från:

54 900 kr

Sagolikt och avkopplande

Sanslösa Seychellerna

Längtar ni efter en avkopplande semester med gott om tid att njuta i solen, ta ett dopp i Indiska Oceanen och samtidigt ha möjlighet till trevliga dagsutflykter för att uppleva natur och kultur? Gör drömmen sann och upplev Seychellerna!

Antal dagar:

12 dagar

Pris från:

31 900 kr

Ett säkert kort

Seychellerna för alla

Vår mest populära resa till Seychellerna! Denna prisvärda resa ger er möjlighet att själv styra över er semester.

Antal dagar:

10 dagar

Pris från:

19 900 kr