Möte med paradiset

Makalösa Maldiverna

Paradisstränder, turkosblått vatten och total avkoppling. En resa till Maldiverna är något som många drömmer om. Att få bo på en liten paradisö och strosa runt barfota på vita stränder är få förunnat. Här finns tid för total avkoppling eller varför inte utforska den fantastiska världen som finns under ytan.

Sammanfattning
Resans längd:
15 dagar
Pris från:
54 900 kr

per person

Detta är ett reseförslag där vi räknat på flyg i ekonomiklass, samtliga flygskatter, del i dubbelrum under 12 nätter på Kuredu Island Resort med all inclusive samt transfer med sjöflyg.
Reseförslag

Lyckan i att göra ingenting på resor till Maldiverna

Välkommen till Kuredu Island Resort , ett riktigt paradis på Maldiverna. För att ta sig hit landar ni i huvudstaden Malé och reser därifrån med sjöflyg ut till ön som tar ca 40 minuter. Nu är ni äntligen framme och kan släppa all stress från vardagen.

På Kuredu Island Resort varvar ni ner i lyxiga miljöer. Man kan bo i olika typer av boende på ön allt från de lite enklare Garden Bungalows till lyxigare Over Water Villas. Oavsett vilken boende typ ni väljer att bo i har ni stranden och det kristallklara vattnet i lagunen bara några få steg bort.

Lyxiga dagar med sol och värme

På hotellet finns trevliga restauranger med mycket att smaka på. Välj mellan traditionell maldiviansk mat eller rätter från hela världen.

På Kuredu Island Resort finns inga måsten, här njuter ni av lugnet, kanske med en bra bok i solstolen. Ta en paus i läsningen och sätt ner fötterna i den kritvita sanden och styr stegen mot havet och svalka er med ett härligt dopp i det turkosblåa havet. Här finns även ett härligt poolområde för den som föredrar det. Ön är liten och ni kan promenera runt den på en förmiddag, eller så låter ni turen ta hela dagen och utforskar alla små vikar och tillhåll. Ni sannolikt kommer inte möta särskilt många andra turister då det inte finns många hotell på ön. 

Vill ni aktiverar er finns gott om möjligheter till sysselsättning. Ta era racketar och spela några set på en av tennisbanorna, spela en runda golf eller skäm bort er med en väl utvald behandling på Diniye Spa.

Snorkling eller dykning är ett måste när man är på Maldiverna. Under ytan gömmer sig som likt ett akvarium med färgglada fiskar och vackra koraller. Kuredu har ett stort och välkänt dykcenter för den som vill utforska livet under ytan.

Det finns även en hel del kvällsaktiviteter och till och med chans till dans för den som känner för det! Och är det bröllop på gång så har hotellet en egen bröllopskoordinator som gärna hjälper till och ordnar er vigsel till ett minnet för livet. Välkomna till paradiset!

Prisdetaljer

Reseförslaget ovan är till för att inspirera. Alla delar av resan är anpassningsbara. Programmet går att förändra, förlänga eller förkorta, vi skräddarsyr enligt era önskemål. Priset är räknat på del i dubbelrum och styrs av säsong samt hur långt i förväg resan bokas. Kontakta oss för fler tips och ett personligt reseförslag.

  • Flyg i ekonomiklass t/r från Skandinavien.
  • Samtliga flygskatter, dessa kan ändras.
  • Transfer med sjöflyg tur och retur
  • 12 nätter på 4-stjärnigt boende med all inclusive.

Res tryggt med oss

Genom att boka resa och hotell som ett paket hos en svensk arrangör täcks ni av den svenska resegarantilagen. Lagen gäller som ett minimiskydd om något händer med din resa och gäller endast den del av resan som är bokad via arrangören. Det ni bokar på egen hand eller via en utländsk arrangör täcks inte av resegarantilagen.

Sydafrikaresor är medlemmar av SRF (Sveriges Resebyråförening) och har lämnat fullständiga garantier till Kammarkollegiet. Detta är en trygghet för er som resenärer att veta att vi som arrangör utför ett seriöst arbete helt enligt gällande lagar och regler. Kännetecken för en resebyråmedlem i SRF är bland annat att personalen är kompetent och erfaren och att företaget bedrivs på ett representativt sätt.

Alla arrangemang i Sydafrika sköts av våra partners på plats som samtliga är godkända av den sydafrikanska turistmyndigheten och kontrollenheten SATSA (Southern Africa Tourism Services Association).

Något du undrar? Fråga mig!

Martina

Resespecialist

Resans längd:
15 dagar
Pris från:
54 900 kr

per person

Detta är ett reseförslag där vi räknat på flyg i ekonomiklass, samtliga flygskatter, del i dubbelrum under 12 nätter på Kuredu Island Resort med all inclusive samt transfer med sjöflyg.

Liknande resor

En efterfrågad destination

Maldiverna för alla

En populär resa till Maldiverna! Maldiverna är för många en paradisdestination. Strosa runt barfota vid strandkanten av ett turkosblått hav och känn hur solens strålar värmer.

Antal dagar:

15 dagar

Pris från:

31 900 kr