Resor Maldiverna
Möte med paradiset

Makalösa Maldiverna

Paradisstränder, turkosblått vatten och total avkoppling. En resa till Maldiverna är något som många drömmer om. Att få bo på en liten paradisö och strosa runt barfota på vita stränder är få förunnat. Här finns tid för total avkoppling eller varför inte utforska den fantastiska världen som finns under ytan.

Sammanfattning
Resans längd:
15 dagar
Pris från:
43 500 kr

per person

Detta är ett reseförslag där vi räknat på flyg i ekonomiklass, samtliga flygskatter, del i dubbelrum 12 nätter på Royal Island med helpension samt transfer med speedboat.
Reseförslag

Lyckan i att göra ingenting på resor till Maldiverna

Välkommen till Royal Island Resort & Spa, ett riktigt paradis på Maldiverna. För att komma rätt efter ankomsten till huvudstaden Malé, får ni byta till ett inrikesflyg som på cirka 20 minuter tar er till Baa Atollen och flygplatsen Dharavandoo. Vidare har ni sedan en transfer med speedbåt i cirka 10 minuter till slutmålet, ön där ert boende Royal Island Resort ligger. Nu är ni äntligen framme och kan släppa all stress från vardagen.

På Royal Island varvar ni ner i lyxiga miljöer. Ni bor i antingen en Beach Villa eller i en Presidential Suite. Oavsett vilken villa ni bor i ligger stranden och det kristallklara vattnet i lagunen bara några få steg bort.

Lyxiga dagar med sol och värme

På hotellet finns trevliga restauranger med mycket att smaka på. Välj mellan traditionell maldiviansk mat eller rätter från hela världen. Måltiderna intar ni kanske utomhus på terrassen vid poolen eller i den populära restaurangen med asiatisk stil med en fantastisk utsikt över Indiska Oceanen.

På Royal Island finns inga måsten, här njuter ni av lugnet, kanske med en bra bok i solstolen. Ta en paus i läsningen och sätt ner fötterna i den kritvita sanden och styr stegen mot havet och svalka er med ett härligt dopp i det turkosblåa havet. Här finns även ett härligt poolområde för den som föredrar det. Ön är liten och ni kan promenera runt den på en förmiddag, eller så låter ni turen ta hela dagen och utforskar alla små vikar och tillhåll. Ni sannolikt kommer inte möta särskilt många andra turister då det inte finns många hotell på ön. 

Vill ni aktiverar er finns gott om möjligheter till sysselsättning. Ta era racketar och spela några set på en av tennisbanorna, sväva högt över kusten i ett parasailingäventyr eller skäm bort er med en väl utvald behandling på Araamu Spa. Dessutom finns det en hel del kvällsaktiviteter och till och med chans till dans för den som känner för det! Och är det bröllop på gång så har hotellet en egen bröllopskoordinator som gärna hjälper till och ordnar er vigsel till ett minnet för livet. Välkomna till paradiset!

Prisdetaljer

Reseförslaget ovan är till för att inspirera. Priset inkluderar flyg i ekonomiklass med samtliga flygskatter, transfer med speedboat samt 12 nätter med del i dubbelrum, Beach villa, på Royal Island Resort & Spa med helpension. Prata med din resespecialist för fler tips och få ett skräddarsytt förslag.

  • Flyg t/r från Skandinavien.
  • Samtliga flygskatter, dessa kan ändras.
  • Samtliga transfers på plats med inrikesflyg & båt.
  • 12 nätter på 5-stjärnigt boende med helpension.

Res tryggt med oss

Genom att boka resa och hotell som ett paket hos en svensk arrangör täcks ni av den svenska resegarantilagen. Lagen gäller som ett minimiskydd om något händer med din resa och gäller endast den del av resan som är bokad via arrangören. Det ni bokar på egen hand eller via en utländsk arrangör täcks inte av resegarantilagen.

Sydafrikaresor är medlemmar av SRF (Sveriges Resebyråförening) och har lämnat fullständiga garantier till Kammarkollegiet. Detta är en trygghet för er som resenärer att veta att vi som arrangör utför ett seriöst arbete helt enligt gällande lagar och regler. Kännetecken för en resebyråmedlem i SRF är bland annat att personalen är kompetent och erfaren och att företaget bedrivs på ett representativt sätt.

Alla arrangemang i Sydafrika sköts av våra partners på plats som samtliga är godkända av den sydafrikanska turistmyndigheten och kontrollenheten SATSA (Southern Africa Tourism Services Association).

Något du undrar? Fråga mig!

Martina

Resespecialist

Resans längd:
15 dagar
Pris från:
43 500 kr

per person

Detta är ett reseförslag där vi räknat på flyg i ekonomiklass, samtliga flygskatter, del i dubbelrum 12 nätter på Royal Island med helpension samt transfer med speedboat.

Liknande resor

En efterfrågad destination

Maldiverna för alla

En populär resa till Maldiverna! Maldiverna är för många en paradisdestination. Strosa runt barfota vid strandkanten av ett turkosblått hav och känn hur solens strålar värmer.

Antal dagar:

15 dagar

Pris från:

29 000 kr