Barra Lodge

Barra Lodge

Barra Lodge

★★★

Lodgen ligger vid en oändligt lång sandstrand där havet slår in mot sanden och aldrig blir kallare än 25 grader. Här kan ni bo antingen i små Casitas för två till fyra personer eller i Cottages för max sex personer. Det finns 20 st cottages som har badrum med dusch och tre sovrum, två med dubbelsängar och ett med våningssängar.

Väggarna är gjorda av bambu, och standarden är relativt enkel. Från de flesta har man havsutsikt och de ligger ca 100 meter från stranden. Här bor man billigt utan frukost, som dock kan köpas på plats, och passar bra för större familjer eller mindre sällskap. Det finns ett mindre kök i var cottage för den som föredrar att göra egen mat. Casitas består av ett stort sovrum/vardagsrum med dubbelsäng och en bäddsoffa för två personer. Casitas har privat badrum och från den privata terrassen har man en fin utsikt över havet. Här finns grillmöjligheter vid terrassen. Dessa håller en högre standard än Cottages och boende här är alltid med halvpension.

Det finns en restaurang uppe vid huvudbyggnaden där man serverar all mat med specialitet på fisk och skaldjur. Nere vid stranden ligger en mysig bar där man gärna njuter av en vacker solnedgång. Det finns ett dykcenter både för nybörjare och vana dykare. Naturligtvis finns det en pool på lodgen också.

  • Bar
  • Luftkonditionering
  • Pool - Utomhus
  • Strand
  • Takterrass

Liknande hotell

Andra som tittade på detta hotell tittade även på dessa.