Boka din resa med branschens bästa villkor!

ÖPPET KÖP OCH FRI AVBOKNING UTAN FÖRSKOTTSBETALNING
Det ska kännas tryggt och enkelt att boka en resa med en researrangör. Just nu erbjuder vi ÖPPET KÖP och FRI AVBOKNING på alla nya bokningar.

Våra skräddarsydda resor
ÖPPET KÖP och FRI AVBOKNING på alla nya skräddarsydda bokningar upp till 50 dagar före avresa. Ingen förskottsbetalning eller handpenning krävs. Detta ger dig som resenär en trygghet att, oavsett anledning, avboka din resa kostnadsfritt upp till 50 dagar före avresa. Erbjudandet gäller alla nya skräddarsydda resor med avresa t.o.m. 30 september 2021. Erbjudandet gäller till och med 28 februari.

Våra Rundresor med guide
ÖPPET KÖP och FRI AVBOKNING på alla våra rundresor med guide med avresa hela säsongen 2021/22. Det innebär att du tryggt och säkert kan boka din rundresa redan idag. Ingen förskottsbetalning eller handpenning krävs och du kan när som helst avboka din resa kostnadsfritt upp till 80 dagar före avresa. Erbjudandet gäller till och med 28 februari.

VARFÖR VÄLJA OSS?
Sydafrikaresor är ett svenskt företag. Alla våra resor omfattas av paketreselagen. Vi är också medlem i SRF (Svenska resebyrå- och arrangörsföreningen) och ställer ut resegarantier till Kammarkollegiet. Vi följer naturligtvis myndigheters och ARNs rekommendationer. Som resenär är det bara att luta sig tillbaka.

Trygghet med erfarna resespecialister
En resa kan man köpa på många olika sätt nuförtiden. Bokningsmotorer som följer varje flygsökning du gör på internet. Hotellsidor som lockar med erbjudande och tävlar mot varandra. Löften om bästa-pris-garantier och så vidare. Men är det alltid det lägsta priset som är det viktigaste? Eller värdesätter du trygghet, kvalitet och en resa där du verkligen får valuta för pengarna? Om något skulle gå fel, vill du inte hellre kunna kontakta en människa av kött och blod framför ett automatiserat callcenter? Det tycker vi. Därför fortsätter vi på Sydafrikaresor att fokusera på det personliga samtalet med skräddarsydda förslag och med en hög servicenivå. Med vår hjälp kan ni koppla av. För tryggheten – den får du på köpet!