Volontärresor

Volontärresor till Sydafrika

Upplev Afrika på ett annorlunda sätt! Dela med dig av ditt engagemang, hjälp till med lokala projekt och ge tillbaka av det du får. Vi vägleder dig som vill jobba som volontär i Sydafrika. En volontärresa är inte som en vanlig resa. Här får du uppleva vardagliga problem och bidra med lösningar. Du ser verkligheten på ett annat sätt än man gör som vanlig turist och får vara en del av den verkligheten. Tillsammans med utbildning och kurser på plats så lär du dig handskas med detta. Vi erbjuder flera olika typer av volontärresor där du kan få hjälpa gatubarn eller sköta om naturreservat. Här får du upptäcka en ny kultur och vidga dina vyer. Förutom vetskapen av all hjälp du har givit får du även otroliga minnen och upplevelser!

Välj mellan att stanna en kortare eller längre period och kombinera gärna er volontärresa med en av våra andra resor. Låt Sveriges största arrangör av resor till Sydafrika hjälpa dig hitta den perfekta volontärresan!

Aktuella Volontärresor
Wildlife Act Monitoring Projects - Sövda geparder

Wildlife Act Monitoring Projects

Följ med riktiga naturälskare i arbetet bakom kulisserna i reservaten i KwaZulu Natal. Projektet inriktar sig främst på de utrotningshotade och...

14 dagar
fr 21 880 kr