Upplev Seychellerna
17 dagar

Upplev Seychellerna

fr 36 100 SEK Visa avgångar

Upplev Seychellernafr 36 100 SEK

Njut av vågornas brus och den mjuka vita sanden mellan tårna! På Seychellerna finns vita stränder, vackra solnedgångar och spännande natur som väntar på att bli upptäckta. Ni väljer själva hur ni spenderar dagarna, kanske hyra en cykel och utforska omgivningarna, ta en behandling på spa eller åka på en båttur ut i Indiska Oceanen. Eller varför inte spendera en dag i hängmattan? På Seychellerna är möjligheterna många och ni kan hitta era egna guldkorn.

Seychellerna består av 115 öar, de flesta väljer att besöka huvudön Mahé, Praslin och La Digue. Det är på La Digue som några av världens vackraste stränder finns. Det är varmt året om, temperaturen ligger kring 26-30 grader. November till april är luftfuktigheten som högst och den kan komma en del nederbörd. Denna nederbörd gör att växterna frodas och ni kommer att se växter större än några ni någonsin sett tidigare.

Visa avgångar

Program

Programmet är standard för Upplev Seychellerna men vissa avvikelser kan förekomma.
hjarta-strand-smekmanad-seychellernar-brollopsresor-seychellerna

Dag 1: Avresa
Ni flyger till Seychellernas huvudö Mahé med en mellanlandning.

mahe-smekmanad-seychellernar-brollopsresor-seychellerna

Dag 2: Ankomst
Vid ankomst till Seychellerna möts ni av tropisk värme. En transfer tar er till ert första hotell på resan på Mahé, där ni spenderar tre nätter.

Boende på Kempinski Seychelles Resort (★★★★★)Kempinski Seychelles Resort★★★★★Denna resort är perfekt beläget endast 30 minuter från den internationella flygplatsen på Mahé . Det är en utmärkt utgångspunkt för att....

mahe-2-smekmanad-seychellernar-brollopsresor-seychellerna

Dag 3 - 4: Mahé
Ta dagen som den kommer, läs en bok på stranden, åk på en snorklingstur, hyr en bil och upptäck ön på egen hand eller följ med på en guidad tur över ön. Möjligheterna är oändliga!

skoldpadda-smekmanad-seychellernar-brollopsresor-seychellerna

Dag 5: Mahé – Praslin
Idag är det dags att ta båten över till Praslin. Båtfärden tar ca en timme. Vid ankomst till Praslin checkar ni in på hotellet Indian Ocean Lodge som ligger på sydvästra sidan av ön. Här bor ni i sju nätter. Hotellet har pool och ligger längs stranden Grand Anse. I den härliga open air restaurangen kan ni avnjuta era måltider. Rummen är romantiskt inredda i vita och sandfärgade nyanser med inslag av lokala konstverk. Hotellet erbjuder gratis buss till Cote d’Or om ni vill upptäcka andra stränder på ön.

Boende på Indian Ocean Lodge (★★★)Indian Ocean Lodge★★★Välkomna till mysiga Indian Ocean Lodge. Här finns 32 rymliga rum, vissa med dörr emellan rummen som är bra för familjer med barn. Hote....

palm-strand-smekmanad-seychellernar-brollopsresor-seychellerna

Dag 6 - 11: Praslin
Spendera dagarna med långa promenader på stranden, leta snäckor eller utforska Praslin på egen hand. På Praslin finns den för Seychellerna endemiska dubbla kokosnöten, coco de mer. Man kan se den i nationalparken Vallée de Mai där ni också kommer ni att imponeras av storleken på växter och blad som frodas i det tropiska klimatet.

hotell-le-domaine-de-lorangeraie-smekmanad-seychellernar-brollopsresor-seychellerna

Dag 12: Praslin – La Digue
Idag är det dags att packa väskorna för den korta resan med färja över till La Digue. Ni checkar in på läckra Le Domaine de L’Orangeraie, ett fantastiskt mysigt hotell på norra La Digue. Här bor ni i fyra nätter. På La Digue tar man sig enklast runt med cykel eller oxkärra. Några av de vackraste stränderna i världen finns här. Ta cykeln och cykla till Anse Source d’Argent och hitta er egen strand för dagen.

Boende på Le Domaine de L'Orangeraie (★★★★)Le Domaine de L'Orangeraie★★★★Boutiquehotell beläget på nordvästra kusten vid Anse Sévère stranden. En väg med i princip obefintlig trafik finns mellan hotellet och ...

cykling-strand-smekmanad-seychellernar-brollopsresor-seychellerna

Dag 13 - 15: La Digue
Cykla runt ön och upptäck nya stränder varje dag, köp en frukt längs vägen av en lokal försäljare, kanske en färsk kokosnöt lockar? En picknick på stranden i solnedgången på Grand Anse eller Petit Anse kan bli ett minne för livet. På hotellet kan ni koppla av på den fantastiska terrassen vid havet och njuta av restaurangens läckerheter.

solnedgang-smekmanad-seychellernar-brollopsresor-seychellerna

Dag 16: Hemresa
Idag är det dags att åter bege sig till Mahé och flygplatsen för att påbörja resan hem till Sverige.

Dag 17: Hemkomst
Efter en resa med många upplevelser och intryck landar ni idag i Skandinavien igen.

Avgångar

Visar tillgängliga avgångar för Upplev Seychellerna.
DatumReslängdProgramPris frKontakta oss
Flexibelt17 dagarLäs program36 100:-Mer infoBoka
Pris ovan avser per person.

Liknande resor

Andra som tittade på denna resa tittade även på dessa.